yazmaya gerek varmı ozellıklerını bence yok![]()
güzel araç nede olsa 106![]()
kazasız belasız maşallah draglara gırdımı bu arac pistonlumu yada
www.honda-tech.com
hepınızıe tesekkurler allah sızlere cok cok cok daha ıyısını nasıp etsın evet alma sebebım drag yapmak ıcındı pıstonuna kadar herseyı yapdık turkıyede 106 ıcın ne parca varsa kullanıldı lıste yapmaya buraya yazmaya gerek duymadım ama gorulduu gıbı sadece sade orjınal hale cevırdık arabayı yarısmıcam vazgecdım bunun dısında normal gunluk kullanım ıcın bırde 94 civic dohc sedanım var.... arka koltuklarda kafalık yokkı on koltuklarda var en ondede ındach var 3 tane ekran mevcut aracımda ondekı klıp seyretmek dvd ızlemek arkadakılerde playstatıon oynamak yıne dvd seyretmek ıcın kullanılıor genel nedenlerı budur zaten ayrıca resımler sonuc olarak amatordur tam acıyı ayarlamadım sadece cekdımilginiz için teşekkurler
maşallah kardeş
www.honda-tech.com
ayrıca bende hastalık derecesinde takıntı olan işey war.. çıtaları boyalı 106ları ne kadar güzl olursa olsunlar beğenemiyorum.. bunun çıtalar siyah we çok güzel duruyo![]()
jantlara gelince bende çok beğeniyorm miglia HT3 ü ama 106nın jantı deil bence.. ya 306gti jantı yada bi speedline bulursan çok daha güzel olur araban.. Allah kaza bela göstermesin bu güzel 106ya..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)