|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
29 Ekim 2011 Tarihli yeni fotolar... Sayfa 6 da...
FK vtec ' imizi konya'ya uğurladıktan sonra yaklaşık 1 ay o mu olsun bu mu olsun ikilemleri arasında bi anlık hareketle antalya'daki chare nickli mustafa arkadaşımızın babası HasanAli dayımızın kullandığı integrasını altından çekip aldım ![]() araba aldığımda temiz ama bakımsızdı biraz. tüm eksiklerini bilerek aldım. yaparım dedim yapıyorum ve zevkle yapmaya da devam ediyorum. aracı alalı 1.5 2 ay oluyor. bütçemin el verdiğince toparlamaya çalışıyoruz... aracımızı ilk aldığımda içi biraz kirliydi temizleyelim dedik. gitmişken de matlaşmış boyasını toparlamak için pasta cila boyakoruma yaptık... ![]() ![]() ![]() değişimi görmek amaçlı ufak bi test yapalım dedik... ![]() ![]() şansımıza tabi uygulamadan akşam çıktık. gece yağmur yağdı. sabah kalkıp işe geldim ve bi kaç foto çekeyim dedim. ATS CUP jantlarla 4x4 integra havası veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() derken bi gün neye inandım bilmiyorum mikrop_ali nickli orhan arkadaşımıza pm attım aracından söktüğün tein leri satar mısın die. ısrar ettim kırmadı sağolsun. sonradan başıma dert açacak tein 5 cm yaylarımızı aldık ![]() yayları taktık takmasına ama bizi bekleyen sürprizden habersizdik 7 ofset 15" ATS CUP ve 195 60 yanak lastiklerimiz tein yaylar ile araca takılmadı. mecbur arkadaşlardan stepneleri topladık. hırsız stili basık integramız oldu ![]() ![]() ![]() tabi bu arada da Ome_RS nickli ömer arkadaşımıza hep jantları satarken nasıl bana haber vermezsin falandı filandı kafasını şişirirdim. tam bu haldeyken bi gün ömerden pm geldi. benim jantlar satılık sana alalım diye. izmirden ali kardeşimiz sağolsun kırmadı çok güzel fiyata jantları yolladı bana. gelir gelmez taktık. şimdi bişeylere benzemeye başladı işte ![]() ![]() ![]() ![]() sonra babamla araba çok basık diye papaz olduk biraz. teinleri satmak zorunda kaldım. şu anda araba 2 3 cm daha yüksek. o halinin fotosu yok. şimdiye kadarki tüm fotoları ceple çekmiştim ve hepsinde araba inanılmaz kirli. bi gün yıkamada fotoğraf makinesiyle çektiğim bi kaç resmi de koyayım. orda hatlar daha belirgin ![]() ![]() ![]() plakaların 06 olduğuna bakmayın. burası diyarbakır ![]() ![]() ![]() bi de kaputtan yansıma çekeyim dedim de pek beceremedim gibi ![]() ![]() şimdi önümüzde jantları beyaza boyamak fikri var. sizin de fikirlerinizi isterim. jantlar beyaz olursa yakışır mı? zahmet edip okuduğunuz için de ayrıca teşekkürler
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Son Düzenleyen cery; 29-10-2011 20:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Masallah
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Maşallah son halleri çok güzel.
Tek bir tavsiyem o tozluk gibi şeyler varya onları sökün ![]() Kazasız belasız.. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
maşallah çok güzel duruyor.pasta ciladan sonra renginde özel bir belirginlik söz konusu.
bu netliği meguiars in hangi ürünü ile yakaladınız? kendi zevkin tabi ama yanlış anlamazsan eğer spoiler yakıştıramıyorum ben bu araçlara. __________________________________ Arabam yok, ama ruhum var! Son Düzenleyen GokhanK.; 09-06-2011 14:49. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() spoiler orijinal parça. duruş olarak değilde işlev olarak cidden çok fark ediyor. o yüzden durmasından yanayım. bu arada yorumlar için teşekkürler :d __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
arkadaki keskin duruşu bozuyor.
__________________________________ Arabam yok, ama ruhum var! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Fc KanGoOo
|
Masallah Cok Guzel Ilerlıyorsunuz Umarım Dıp Basık Gorurs Te37 Lerle Integrayı
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
tein lerle bile babamla papaz olduk. böyle araba olmaz olsun aldığın her arabayı yerin dibine sokuyorsun diyor belki ilerde
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: -
|
Güngeçtikçe güzelleşmiş integra maşallah..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Maşallah çok güzel olmuş özellikle TE37 lerle
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Masallah Kanka cok dırı duruyo . bence te37lerı gunmetale boyayın.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
massallah güzel duruyor kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Maşallah kardeşim kazasız belasız güle güle kullan
rengi ve kasası güzel gerisi de yavaş yavaş gelir
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
son hali çok hoş olmuş maşallah kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
ben bunu pek bıseye benzetemıyodum ama on numara olmus ne zamandır merak edıodum acaba naptı arabaya dıe tecavuzluk soz konusu degılmıs
![]() yerınde guzel ve daha alımlı olmus maşallah ne yapsan yakısmıs kazasız belasız bın __________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Maşallah jantlar bitirmiş olayı rabbim kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Maşallah kanka.
Aracı basmassan bişeye benzemez malesef söyliyim ![]() Bence de gunmetale boyayın jantları cahit ![]() Spoileri iptal etme. Plakalıkları benim taktığım gibi yap derim öne takıcaksan. Airmass geldiğinde çaprazı ver, kıçı yere kafası yukarı baksın o tombul kazanın güzelliği arkayı nasıl değiştircek göreceksin ![]() cam filmlerinden kurtul. Aracının bakımlarını OEM ürünle yap son olarak
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: skoda felicia & skoda fabia 1.9sdı
|
maşallah
__________________________________ SONGÜR PERFORMANCE TEAM mapped by utku SELAMOĞLU ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 | |||
![]()
|
teşekkürler
![]() gerçi konuştuk. zamanının gelmesini bekliyoruz ![]() çok teşekkür ederim. cümlemize kazasız belasız sürüşler inşallah alt takım çok uğraştırdı ama sanırım ufak bi kaç eksiğimiz kaldı onları da halledersek görüntüye daha fazla zaman ayırabilrim ![]() teşekkürler
![]() spoiler kalır sanırım yaa. arkadaki etkisini hissedebiliyorum. plakadan önce ön arka tampon boyanmalı. o ara onu da hallederim. airmass ı yollamasan gelmez olum sana boşuna mı acele et diom arkada 2 süpürge sapı gibi egzozla dolaşmak iğrenç bi duygu ![]() cam filmlerini sökücem de doşemelik bi işmiz var o da bitince. şimdilik ayıbı gizleme amaçlı duruyor ![]() teşekkürler
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |