maşallah kanka, gün geçtikçe senin elinde daha da güzelleşiyor teg.
jantlar beyaz olsun :D
Printable View
maşallah kanka, gün geçtikçe senin elinde daha da güzelleşiyor teg.
jantlar beyaz olsun :D
Maşallah son halleri çok güzel.
Cahit maşallah en temiz teglerden birisi jantlarında cok güzel oldu beyaz yıkım olur ;)
yapıyoz kanka :D bi müddet dış görünüşe ara verip aklımızdakini yapsak hiç fena olmaz. çok yavaş geliyor bana :D
teşekkür ederim
beyaz olup üzerine volk rays stickerleri yapıstırsak. süper olur bence de :D
masallah kanka çok güzel parlıyooo :D :D
maşallah cahit çok güzel görünüyor,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :icon_tup:
maaşallah güzel olmuş son hali. tein'ler iyidir ya ben sırf daha cok basabılmek için değiştirdim onları yoksa cok memmundum:) bizimkilerde bu nebiçim araba boyle binmesi bi dert inmesi bi dert diyolarda ben pek takmıyorum..
bende jantları beyaz'a boyadım güzel olur sneınkılerde beyaz olursa.
teşekkür ederim kanka :D
teşekkür ederim seçluk abi. cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun
boyaları filan aldım da bijonları sökmek için 12 Alyen lazım. o da olsa başlıycam :D
ben takmamazlık edemedim. 6 kişi golf mk1 e sığmıyorlar bizimkiler. integrayı alırken size daha geniş bi araba alıcam die kandırdım ama basık halini görünce hani bize almıştın binemiyoruz ki dediler :D
jantı beyaz deneyelim bi. beğenmezsek akçalıda boya çok :) yine boyarız
valla grasurit in sprey astarını aldım ben. 360 ve 600 lük zımparaları da aldım. güzel zımparadan sonra astar boya şeklinde çalışacam. atma gibi bi problemim olmaz sanırım
akçalı güzel boya. montana türkiye'ye girmeden önce graffitileri onla yapardık. 10 numara 5 yıldız :D
Vallahi olacak billahi olacak
ec ls olacak :D
maşallah hayırlı olsun :)
proje başlasın kanka. ben senden daha heyecanlıyım RED TEG VTEC gelsin artık :D benim yapamadığımı sen yap kanka...
sevdiğim teglerden...
maşallah kazasız belasız .....
bence beyaza boya gitsin süper olacak o halinin resimlerinide bekliyoruz....