Çamurluk ve tamponlardaki siyah yerler mat carbonla kaplansa güzel durur gibime geliyor.
Çamurluk ve tamponlardaki siyah yerler mat carbonla kaplansa güzel durur gibime geliyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hallederiz seko
Kingpin sağol , bu arada geçen rot balansçıdayken makine üstünde ki görsellere bakıyordum ki "kingpin" i gördüm.senin nikinde nerden geldiğini anlamış oldum![]()
ahahaha yahu ne bileyim hiç aklıma gelmedi , o gün rot balansçıda kingpin'i görünce çok manalı mantıklı geldi bana![]()
çamurluklardaki siyah dodikler yüzünden basıklığı belli olmuyo arabanın minilerde de var bu problem.. boyasan da çok çirkin duruyo, enazından minilerde öyle.. iki ucu bklu değnek
kanka kapakların yesılı varmıdır?
masalah abcm kazasız belaszı tam ayarında tadında olmus senın yaptgn her halınden bellı![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
orjinal marşpiyel için ön ve arka dodiklerinde değişmesi lazım. önler belki kesilerek halledilebilir ama güzel durmayabilir. çıkmacılarda da marşpiyellerin altındaki kapaklar olmuyor genelde onlarıda sıfır alınca çok paraya denk geliyor. o yüzden fiber uzuv yaptırmak en mantıklısı![]()
Maşallah Özgür abi allah kaza bela yüzü göstermesin çok güzel abi arabanAPP'ler ile çok daha güzel durabilir vede Farlar kararırsa bütünlük ile dahada güzel bi şekil alabilir abi aracın
Tekrar Maşallah
![]()
sağol kardeşim
Orjinal marşpiyeden kalıp alıp yapılmış fiber bulursam takarım , sahibindende 3 ilan var ama 1 tanesi güzel görünüyor sadece
plaka beklemedeyim
farlarda iyi böyle ya kara kara sevmiyorum artık parlasın![]()
jantları boyucam diye 14leri takmıştık onları takınca yükselttim biraz öyle kaldı huzurlu geziyorum şimdilik
mavi bijon kapaklarınıda taktık , renk kaliper renginden daha açık arabnın rengine yakın.
ilk gece görmüştüm bu kapakları rengi daha koyu gelmişti bende arkaşada bu renk yap dedim farklı oldu biraz ama kötü durmuyor değiştiririm sonra belki rengi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)