OKulumuzun amg si :) maşallahı var ama öne acilen plastik plakalık istiyor benden sölemesi
Printable View
OKulumuzun amg si :) maşallahı var ama öne acilen plastik plakalık istiyor benden sölemesi
çekimler moral bozucu olmuş :)
maşallah kazasız belasız
maşallah ne şık bi arabadır bu böle :)
çok güzel maşallah :)
Masallah,Allah kaza bela vermesin
tasarım harikası bu olsa gerek masallah :)
katalog çekimi gibi duruşuna kurban mahş nazarlar değmesin
Ön plakanın katlanmış olması haricinde harika kusursuz.
evonun plaka font u daha güzelmiş amg maşallah :)
Maşallah:) İçten de foto var mı acaba ?
Arkadaslar plaka gecici olarak tuturuldu kayseride ariza cikarmasinlar diye eski plakalarimdan birini tutturdum. Yoksa orjinali onde kare plakalik vardi. Kare plaka bastiramadim daha o yuzden sadece kayseride oldugum sure icin taktim. Plaka mimli biliyosunuz hakliyken macera aramaya gerek yok polisle muhatap dahi olmuyorum. Herkese iyi dilekleri ve yorumlar icin tsk edrrim. Hergun BRN senin c yi goruyorum masallah bi gun yanina koyarm bende cok temiz bakiyosun araca.
Maşallah, Kazasız belasız
Hey maşşallah :) , budur Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :) yolun sonu bana göre
Maşallah Gürkan çok güzel ben Kayseride göremedim daha amg yi :(
maaşallah kazasız belasız.
masallah kazasız belasız ..
2009 - Honda S2000
2010 - Mitsubishi Evolution X
2011 - Mercedes C63 AMG
2012 - ? ( 997tt) :)
Arac ve cekimler mukemmel..
müthiş duruyor maşallah kazasız belasız
Tesekkur ederim arkadaslar cumlemize kazasiz belasiz insallah.
maşallah kazasız belasız
maşallah çok iyi..abi dün beylikdüzüne geldinmi her yerde yanlayan bi c63 gördüm plakayı alamadım ama 3 kavşakta denk geldik adam hiç düz gitmiyordu yahu :D:D:D gerçi sen her yerde yanlamassın
maşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel kasasız belasız 4 kapı olayını sevdin galiba :D
maşallah kazasız belasız kullanın cok cok güzel bir araç
maşallah kazasız belasız sürüşler araç çok guzel
Dün akşam e5 de karşılaştık :) biraz duman vereyim dedim ama ne mümkün,3. vitesde patinaj çekiyor GUR, şekli,eksoz sesi,gücü falan farklı, kazasız belasız ...
tamam da bu karelerden sonra biz nasıl binicez arabalarımıza biraz saygı lütfen :(
işin şakası bi yana Allah kazalardan belalardan cezalardan korusun gözü olanın gözü çıksın güle güle kullan....