1997 de inceleme fırsatım olmuştu, orjinalden bile süper giden bir araç. maşallah. kazasız belasız. araç gümrük çıkışlımı? kilo / performans hali şu an çok iyi
Printable View
1997 de inceleme fırsatım olmuştu, orjinalden bile süper giden bir araç. maşallah. kazasız belasız. araç gümrük çıkışlımı? kilo / performans hali şu an çok iyi
filitre yeri değişicek çok şey var yapılıcak ama zamanla
araba 2007 gümrük çıkışlı :)
bursadaki araç değil mi bu.. satılıktı bir dönem siz aldınız herhalde bende almayı çok istemiştim.. maşallah tabanca gibi duruyor allah kaza bela vermesin..
Kilo/güç oranı çok güzel allah kazasız belasız binmeyi ağız tadıyla nasip etsin.
maşallah harika.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
çok tatlı duruyor ya
yumurcak tam:D
buna da kazasız belasız olsun inşallah:D
maşallah pek cici =)
k03 istediğinde hazır biliyorsun =))
kardeşim makine fena kazasız belasız hergün yanımdada olsa maşallah:)
maşallah cok temız duruyor cok eglencelı bır arac :)
cem abi yavruyu çıkartmışssın , muhteşem duruyor eksikleri var halledilir inş , egzantrik takıcaktın varmı bi gelişme
maşallah bayıldım araca...:)
Ben olsam hiç ellemez gittiği yere kadar böyle binerdim tabi şahsi görüşüm.Araç çok düzgün ve yaşına göre diri duruyor maşallah.Nazar değmesin :)
maşşallah mal boncuk resmen
tipe bak güce bak tam şaka makinesi, seviyorum bu araçları :)
allah kaza bela vermesin
ya videosu filan yokmu
gerçekten çok güzel ve özel bir araç çok beğendim kocaman maaşallah diyelim,,,keyifli günlerde binmek nasip olsun,,ben lisedeyken ankarada aynısını sarısı vardı çok beğenirdim ;)
Cok güzel pist arabası olur işte bundan :)
maşşallah. birde kaput altı görseydik keşke?
Maşallah gerçekten çok temiz bakılmış araca =) Uno iyidir :D Ah bide yol tutuşu olsa orjinalde =) Kazasız belasız sürüşler.
Çok güzelmiş, çok orjinal duruyor, maşallah :)
Jantlarda çok yakışmış.