maşallah kazasız belasız. bunların dizelinin temiz olanından bulabilirsem babama düşünüyorum.
Printable View
maşallah kazasız belasız. bunların dizelinin temiz olanından bulabilirsem babama düşünüyorum.
raufz jant arıyorum zaten buluyum öyle yapacam gangsta nedir anlamadım sory
cin hazır yapılmış tertemiz satalım babana işde
maşh. 2 yıl önce bunun 75 model 200 ü vardı hrika bi araç 35 yaşındaydı ama bi 35 daha götürürdü abartısız.1-2 yıla kadar tekrar düşünüyoruz, öndeki yıldızı eksik etmeyin direksyondayken onu görmedn kullanması zevk vermiyo :) mahalledeki küçük arkdşlar saolsun hp koparıolardı :) kocaman bi maşallahhhhh arkadaşm
eyvah kı ne eyvah jantlar bıraz daha şıık olabılır orjınalınımı deıgılmı bılmıorumda bunları krom kaplantsan bıle olur
maşallah kız gibi duruyor
ilginizden ve nezaketinizden dolayı ayrı ayrı tşk ediyorum hepinize
jant konusunda evet haklısınız benimde aklımda ama önce bu jantları satmam lazım sırf lastiklere 700 tl para verdım 800 tl jant tuttu bunları paraya çevirmem lazım
maşallah diri duruyor 6 olması ayrı bi güzel zaten :) w115'lerin çogaldıgını görmek sevindiriyor beni :D jant konusunda çok dogru bi secım yap ;) her jant olmuyo bunlara
opium selam tşk ben pc senin resimler var hep bbs takayım diyorum aranan bölümünde ilanım var bak bi jantlara nasıl senin arabanın hastasıyım yaa jantlar süper olmuş
yürüüüü beeeeee
maşallah renk güzellik duruş asalet tam benim istediğim gibi :D
hey maşallah çiçekkk çiçekk :)
maşallah çok güzel.kazasız belasız
maşallah ılk araba surmeyı ogrendıgım arac :) cok eglencelı :D
tşk arkadaşlar
Kırmızı olmasıda güzell :)
çok renk arasından bu seçtik aslında kırmızı renk tutkunuyum
çok güzel ya kocaman maşallah :)
maşallah çok güzel duruyor...