jantlar ve lip güzel olmuş...
Subaru Technica InternationaL PSN: ekduncan
41 kere maşallah aracada plakadan anlaşılıyor aracın nasıl bi hal alacağı jantlar çok yakışmış güle güle seke seke kullan inşallah
Peugeot Sport
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kardeşim güzel oldu güzel saol Melih'im
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok begendim.. teşekkürler sevindim beğenmenize
Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı 41 kere maşallah aracada plakadan anlaşılıyor aracın nasıl bi hal alacağı jantlar çok yakışmış güle güle seke seke kullan inşallah eyw sağolasın senin aracınında maşallahı var Getz'den önce niyetlenmiştim ama kısmet olmadı
Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı jantlar ve lip güzel olmuş... teşekkürler...
bu jantlar bi yerden tanıdık ama nerden Allah kaza bela vermesin Maşallahı var gördüğüm en yakışıklı getzlerden
asot Nickli Üyeden Alıntı bizim burda böyle bir icat olsa önce şişme bebege can vermeye kalkarlar allah muhafaza hiç gerek yok böyle işlere
aniL43 Nickli Üyeden Alıntı bu jantlar bi yerden tanıdık ama nerden Allah kaza bela vermesin Maşallahı var gördüğüm en yakışıklı getzlerden saol kardeşim...
Maşallah allah kaza bela göstermesin..Çok hoş duruyor..
Alper DEMİR Nickli Üyeden Alıntı Maşallah allah kaza bela göstermesin..Çok hoş duruyor.. Amin hepimize teşekkürler
Güncel...
Tekrar tekrar maşallah D'i'B hergün daha bi güzelleşiyor kardeşim
Maşallah kazasız belasız.
YunusAydn Nickli Üyeden Alıntı Tekrar tekrar maşallah D'i'B hergün daha bi güzelleşiyor kardeşim saol Yunus'um
Maşallah çok çok iyi duruyor
kafayı atmış yere hey maşallah
artık corc-i zamanı cdti
Maşallah Telat
Dragger Nickli Üyeden Alıntı EMD insan değilsin
Masallah.. Kazasız belasız..
masallah güzel olmuş.ön ızagaraya da bisiler yapabilirsin..prof. resimlerini bekliyoruz =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları