:) bu sefer sıkıntı yok kanka görüşürüz bol bol :D
Printable View
kanka allah kaza bela vermesın yanıo valla arac. renk 10 numara :))
hayırlı olsun iyi kulanımlar
masallah kanka cok güzel duruyor kazasız belasız sedan vtec bekliyordum bu nerden cıktı yav :D
kankam maşallahı var, Allah kazasız belasız binip gezmek nasip etsin..
tayfun içerden fotoğrafı yokmu hiç kardeşim göğüslükteki kırmızı kaplamamı yoksa bez gibi birşeymi anlayamadım
saol kanka allah razı olsun :D olm bi görüşemedik la :)
kardesm valla daha cekmedim ama ici de dısı kadar düzgün eklerim yarın falan. ön göğüslüklükte kaplama falan yok havlu var sadece 106 gti yazıo hosuma gidio hem güneşten koruo öyle bişiy :)
yahu bu renk çok farklı gibi maşallah çok gzl bide 206cc jantlar takarsan çok değişik bi hava katar bu arabaya hayırlı olsun bu arada kazasız günlerde kullan ..
Maşallah arabanız çok güzel. :)
Oooooooooooooo :)
Allah kaza bela vermesin kardeşim.. Cupra geçen 106 :D
yürürü ve motor durumu nasıl? Böyle temiz araçlar bulmak zor gerçekten. Hayırlı olsun. Benimde hep içimde kalan bir gti tutkusu var ama ne yazikki 1.96 boy ile zorlanıyorum o araçda :D
tsk ederim . valla motor da hc bi sıkıntısı yok saat gibi çalısıyor cok sükür baya aradım düzgün bişiy bulmak icin allah gönlüme göre verdi. icinizde varsa çok istiyorsanız bi alın binin bence boy sorun olmaz yaw okadar :D eglenceli arabalr
gelirsem öyle zevkine sıkarız cihanla aramızda öyle gecme gecilme sorunu olmaz kesinlikle zaten kardesm :) bide eskisi gibi deneme hevesi yok ya zevke keder biniyorum o rs zamanlarında kaldı :D