|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
SON RESIMLER 13 NCU SAYFA
Arac ı bir kararla Antalya ya giderken buldum kendimi Sevgili arkadasım bugra saolsun bana eslık ettı Antalya da mustafa kardesim saolsun ilgilendi... Mustafayı rahatsız etmedık sabaha karsı 05 de antalyada garaja geldık ıgrenc bır yolculuk sonrası sacma sapan bir saatte garajda banklarda yattık bekledik sabah 08 de honda eysa servısın yolunu tuttuk Mustafayı aradık ilgilendı saolsun ama babası bizi biraz beklettı fotolarla sızlerle paylasmak istedim. Yıllardır hayalını kurdugum vti ı almak nasıp oldu Aslında hıc alamam sanıyordum o yuzden 1.4ıs ımın herseyını vti yapmakla duygularımı bastırmıstım ![]() Allah ıma şükürler olsun bana bu günleri nasip etti Allah herkesin kalbine göre versin Şükürler olsun bana yaşaattı Rabbim... neyse uzun ettim dinlediyseniz ne mutlu... ![]() ![]() Arac sahibi Mustafanın sevgılı Babasını beklerken cok sıkıldıkkkkkkk.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/2284/1016344.jpg[/IMG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10uncu ay ıtıbarı ıle degısıklıkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ İlker KANTAR İzmir Son Düzenleyen recky; 19-04-2012 19:33. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Vay anasını beeee
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
neoldu
![]() ![]() megan racıng headers ım omerımden aldım ve taktım aem v2 yı mertcan dan aldım fılıtre degısımı ılerıde olucak meganracıng susturucum la tamamladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lipimizi taktık yanlıs ama olsun ıdare edıcem orjınal oem alıcam ınsallah ![]() ![]() ![]() ![]() meguaırs motor temızlıgı yaptırdımm Esım fırsatlardan motor temızlıgı bakımı almıs hedıye hm garage da mequaırs motor temızlık koruma yapıldı fotolarda oynama yoktur ıphone4 ıle cektım ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ İlker KANTAR İzmir Son Düzenleyen recky; 28-10-2011 09:49. Sebep: yenı foto ekleme |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
güle güle kullan... 2004 yılında VTi aldığım günler aklıma geldi..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: --
|
uyuyamassın şimdi
hayırlı olsn allah kaza bela vermesin maşallah =)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Seni seviyorum, ve adına gerçekten çok sevindim, Allah sana bu arabayı bu şekilde orijinal kullandırmayı nasip etsin, kazasız belasız cezasız binersin inşallah, elemterefiş kem gözlere şiş
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah 10 numara bir araç almışsın
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifsiz duygular aslındaa.. Herkes kaderini yasıyor iste kimisi fabrıkadan cıkardı aracı kimisi 5 sene sonra kimisi de 12 sene sonra sahibi oluyor çok şükr gec oldu güc olmasın ![]() tesk ederımm.. __________________________________ İlker KANTAR İzmir Son Düzenleyen recky; 22-02-2012 11:36. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: b16a2 swap CRX
|
bncede vay anasını yaaaaa ne maceraydıı
abi o deilde giderken izlediğimiz jim carrey nin filim çok iyidi yaa iyi güldük herşey iyi hoşdu havada süperdi dönüşde felaket bi fırtına tipi kar yağmurr bi ara 30 km hızla gittiğimi hatrlıyorumm hayatımda böyle fırtına görmedim ama şükür sağa salim geldikk kazasız belasızz inşş abi
__________________________________ Bak Ne Oldu Şimdi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
![]() Uyumammı ![]() Cok saoll cumlemiz ınsallah kazasız belasızzz... __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
hacı abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii masallah allah kaza bela vermesin senden daha cok sevindim desem yalan söylemem allah gönlüne göre verdi zamanla cok daha güzel olucak inş bagajda güzel seyler var
alana kadar her anında neler yasadıgını çok iyi biliyorum
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
![]() Orjınallıgı azcık bozcam konı yyay fılıtre okadar tavanda kı boya sorununu kaplatmak ıle cozucem.. İnnsallah cumlemızz Kazasız belasız cezasızz __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: b16a2 swap CRX
|
2 gtı bir vtı olduk olumm brakda olsun okadar
__________________________________ Bak Ne Oldu Şimdi
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Yanımda olmandan dolayı tsk ederımm.... kar tıpı fotolarını koymadım ![]() Insallah hepımız kazasız belasız kuzennnn __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
2 biblo , Hayırlı işler )Hayırlı olsun Allah kaza bela yaşatmasın
__________________________________ Denizli 'UMT Otomotiv
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 106 GTI
|
Cok guzel bir araba bulmussun.Allah kaza bela vermesin.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Mustafanın sunrooflu vtec jantlı ies i
![]() Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız... |