Masallah, ne kadar düsünüyorsun fiyat?
Printable View
Masallah, ne kadar düsünüyorsun fiyat?
çok teşekkürler. tamponda eksik parça varsa yaramaz zaten.
gti jantlarına golf ü almadan önce bende çok sıcak bakmıyodum ama golfün tombul yapısına ve oval olan arka kısmına uyumlu olduğunu düşündüm zamanla, bunu tercih ettim .
18' e geçersem golfR jant düşünüyorum.. 17' golfR jantı taktım kücük geldi gözüme tekrar buna döndüm..
Maşşallahı var kazasız belasız ön camlarada film çekerseniz ve r32 karartmalı stopları takarsanız daha güzel durur bide kapı kollarındaki nikelajları sökmelisin bence taksici işi geliyor o tarz eklemeler
bu hafta kromları söküyorum :) r32 stobu da aldım takılmayı bekliyor ;) yorumunuz için teşekkürler aracın eksikleri hakkında aynı düşünüyo gibiyiz duruma bakılırsa :)
ön camlarda film vardı söktüm akşam çok sıkıntı oluyo..
birde içeride teybin etrafındaki konsola fiber kaplama düşünüyorum..
maşallah kazasız belasız.
ön tampon altı olmalı mutlaka, yan ve arkayla uyum sağlaması açısından...
alttaki resim gibi
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/28/10082.jpg
[QUOTE=Caglar35;2403534]maşallah kazasız belasız.
ön tampon altı olmalı mutlaka, yan ve arkayla uyum sağlaması açısından...
ön tampon altı aklımda onu yapmayı düşünüyorum ama aracı satma kararım var eğer vazgeçersem sipariş edeceğim. yorum için teşekkürler ;)
maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
suan ıcın aracını satmayı dusunuyormusun???
Maşallah kazasız belasız kardeşim çok hoş duruyor :)
maşallah güle güle kullanın
05 plaka hemde antalya :) güzelll.. Allah kazadan beladan korusun
Kazasız belasız hocam
aracın yakıt durumu nedır sehır ıcı ve sehır dısında ne yakıyor ve kac hp arac ?
Egzozların gösterişine bittim doprusu:) adeta yerinden fırlayacak ok gibi durmuş :)
Maşallah kazasız belasız
Aldığınız degerler cok güzel 205 hp.
Kaç barda 205 hp aldınız?
yazılımla elde ettik araba limitte yürüyodu zaten alabildiğimiz en yüksek rakam 205 di..
egr iptali ve düz borunun da etkisi oldu..
normalde 175 hp de kullandım, çorum drag yarışına katılacaktık ölçümde 205 e ulaştık fakat final sınavlarım olduğu için gidememiştim ..
maşallah şık olmuş gene stock halinden kat kat daha güzel tabi..
bu arada r32 arka tampona bayılıyorum çok güzel topluyo arkayı bu kasada
farlarından bende almak ısterım dogrusu nerden aldın acaba ?
maşallah çok yakışmış (tamponları takan ustaya helal cuk oturmuş:) )
Çok güzel, Rengi böyle toplu arabalarda en hoşuma giden renk. Çok güzel sade , gösterişli. Emeğine sağlık kazasız belasız kullan.
çok çok güzel maaşallah:) sadece mümkün olsaydı jantlarda replica yerine orjinal olabilseydi mükemmel olurdu:)
iç kısımda direksiyona GTI logosu vs düşünmüyo musunuz?