gidebileceğinden iyi giden bi araba aldınız denemelerini merakla bekliyorum kanka
Printable View
gidebileceğinden iyi giden bi araba aldınız denemelerini merakla bekliyorum kanka
Jet Antalyalımı Oldu Sımdı Jet-Can Ikılısının Fotoları Cekılır Artık Eskı Gunlerdekı Gıbı Yan Yana Geldı Typerlar :)
Hayırlı Olsun Kardesım Allah Nazarlardan Saklasın Cok Guzel Jet :)
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/8392.jpg
mşllh.
kazasız belasız bin orkun..
bu arada şimdi telden görüştük denizde yüzüyormuş :)
hayırlı uğurlu olsun
tekeri düz bassın
Güzel Araç aldınız hayırlı olsun Allah kaza bela gostermesin inş. İlkerdeyken az kulagımızın pası silinmedi gideri ve duruşuyla her zaman canlı bi araç.
gece daha bi güzel duruyor herzaman
http://i299.photobucket.com/albums/m...s/IMG_3000.jpg
Allah razı olsun hepınızden :) guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkurler
jet' i yaklasık 7 aydır kovalıyordum insanın anlına yazılmıssa gelıp buluyor benım kısmetımdeymıs gercekten jetın ayrı bır yerı var :)
ilkere cok tesekkur edıyorum bu zamana kadar tum sorularımı bıkmadan sıkılmadan yanıtladı bızı en ıyı sekılde agırladı ınsallah antalya ya da beklıyorum :)
sedat abıye sonsuz tesekkurler Allah bol kazanc versın on numara bır ınsan :)
ve efe gece benımle bursaya geldı bana arabayı almamda cok yardımı oldu sanada gercekten tesekkurederım:)
baskanım hayırlı olsun allah güle güle binmeyi nasip eylesin başkanım ne zaman basacağız
hayırlı olsun orkun.güzel araç aldınız.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
maşallah guzel typer kazasız belasız
massllah arac gercekten cok guzel benımde faworılerımdeydı arac ama arac sahıbı pazarlık konusunda bıraz katıydı sanırım anlasamadık sıteden bırıne satılmasına sewındım degerını bılen bırı almıs massllah tekrardan onemlı degılse fıyatını pm den atarsan sewınırım
hayırlı olsun kazasız belasız maşallah :)
antalyada gergin typer sayısı giderek artıyor :D bugün canlıda gördük maşallahı var aracınızın kazasız belasız inşallah
Tesekkurler :) fiyatin onemi yok istedigim typer di aldik
Ilerleyen gunlerde jeti daha guzellestirecegim :)
jet'e de karbon operasyonları gelicek mi :D
hayırlı olsun..
allah kaza bela vermesın orkun'um en sonunda kavusmussun ılerıde daha da guzel yapıcagına emınım one o typr mı o ;)
Masallahh kazasızz belasız cezasızzz...
çok istiyodun oldu sonunda kazasız belasız kullanman dilegiyle kardeşim hayırlı olsun
maşallah allah kaza bela vermsın...