|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Bu garip de kendi halinde bi 99 Model Golf MkIV 1.8 Highline
![]() Bi kaç eksiği kaldı o zaman konu açarım diyordum ama eksiklikleri giderdikçe yeni fotolar ekleriz ![]() Anlam veremediğim üzere , marşpiyellerdeki o pütürlü kısımdaki boya döküldü gibi garip ve çirkin bir görüntü oluşturuyor bi kaç tane de nazarlık var sol çamurluklarlardaki bombeli kısımlarda fotolardan da belli olur artık onları görmezden geliverin Şuan yapılanlar ; 18" BBS RC 7.5x18 (225 40 18) FK Coilover R32 Spoiler Yapmayı düşündüklerim de kısaca ; R32 farları var inş onlar takılacak Çift çıkış egzoz uçları var onları takmayı düşünüyorum Arka kısımdaki Golf ve 1.8 yazılarını sökülecek Cam filmlerini sökmüştüm yenisini çektirmeyi planlıyorum bakalım Marşpiyelleri boyatmayı düşünüyorum bunla beraber arkadaki göz tırmalayan park sensörleri de aradan çıkarırız Jant göbeklerindeki VW stickerlarını yenileriyle değiştirmeyi düşünüyorum solmuşlar baya ![]() Son olarak bu kısım tepki çekebilir ama arkadan 1 ya da 1.5 cm falan yükseltmeyi düşünüyorum ![]() ![]() Basıklık şuan bu hâlde işte yandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen Gokhan43; 27-06-2011 22:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Allah tekerini düz bastırsın kazasız belasız iyi günlerde kullan gökhancım...
Şu golfü su halde gördümya sonunda acayip rahatladım Maşallah kazasız belasız
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
gökhanım maşallah 41 kez
bu günlerini ne kadar beklediğimizi biliyodun , sonunda sende erdin muradına bizde
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
maşallah
arkayı ellemeyip önden bassanız ?
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Eyvallah Samet
![]() Kafadan biraz daha indirmeyi de düşündüm ama Eskişehir'imin yolları daha da basıklığa kötü sonuçlarla cevap verebilir güzel hoş bugüne kadar sürtme problemi hiç yaşamadım fakat dün otopark girişine kumandalı sürgülü kapı yaptılar ve alt raya takılıyorum artık giremicem yoksa daha da indirirsem o yüzden biraz da mecburiyetten yani
Son Düzenleyen Gokhan43; 23-06-2011 03:15. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
Allah tekrarına erdirsin bir yastıkta kocatsın kardeşim maşallah
![]()
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Maşallah. Güzel duruyor.
Bence de ya arka kalkmalı ya da ön basılmalı. İkinci seçenek daha hoş geliyor kulağa.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Hastasıyız
![]() Vallahi Göhan 1-2 ekleme ile çok şahane olacak inşallah izmire gelde Abi kardeş foto çekelim bebişleri ![]() ![]() Benimki stok idare et
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
allah kaza bela vermesn gökhan maşallah
![]() fotolara bakarken oooo gündüz çekms dedim sonra aşşa indikce hava karardı gündüz fotolarını devamını bekliyorm
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
maş. diğer işlemlerde yapılınca daha yakışıklı olucakdır gerçide şimdide çok şık
![]() ön plakayı değiştirmeyi düşünüyomusunuz ezik duruyo gibi geldide
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Maşallah kazasız belasız cok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
Harika olmuş maşallah...
Kesinlikle golf ve 1.8 yazıları sökülmemeli diyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah Gökhan gayet hoş olmuş ama bi ara farların içini bi temizletiver dikkat çekiyor
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
maşallah
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Güzel oldu be
![]() Maşallag Gökhan'ım ama çok ağırsın hala uçları takmamışsın,farları da takmamışsın. Hadi biraz tempo ![]() Allah kaza bela vermesin işallah... |
|
|
|
|
|
#18 | |||||||
![]()
|
Amin kardeşim inşallah
![]() ![]() İnşallah birazcık daha güzelleştircez bakalım İnşallah kısmet olur İzmir'e gelmek ![]() En kısa zamanda inş Saolasın Serkanım sana da Laguna tekrardan hayırlı olsun ![]() Ön plaka köpeğe çarpma sonucu öyle oldu ben eyvah dedim tampon mampon hepsi gitti derken bi tek plaka yamulmuştu onu da çekiçle düzeltirken böyle kötü oldu idare ediyoruz ben plaka harici hiç bişey olmamasına şükür ettim ![]() Tşk ![]() ![]() ![]() tşk ![]() Tekrar tşk ediyorum bu arabanın bu hale gelmesinde en büyük paylardan , haklardan biri de senindir abi
|
|||||||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
çiko draglara gelmeyecek misiniz? cumartesi gelin bizim dükkanda takalım diğer malzemeleri gece
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |