Bro bi soru;
Sağ dikiz aynası camı mı değişti, beyaz gibi geldi de :D
Printable View
Bro bi soru;
Sağ dikiz aynası camı mı değişti, beyaz gibi geldi de :D
Gökhan'cım ne yaptık yahu bişi yapmadık :)
Allah'ın izniyle daha da güzel olucak işallah ;)
gokhan maşallah arka taraf bnce guzelde on tarafta bışey ekşık farmıdır tamponmudur plakamıdır pek anlam veremedim ama one bi makyaj guzel olur gıbı.
farlar takılınca araba ciddi kendine gelicek bence ön taraftan, bide bizi dinleyip 4motion tipi aynı lipin deliklisini taksan ahh gökhan ahhh :)
Gökhan beni pahalı tavsiyelerimden dolayı konusundan kovdu :D:D:D
maşallah sade ve güzel bir çalışma
Masallah kardesim, jantlar sahane olmus özellikle ;)
gokhanim cok guzel olmus-masallah:)
canlisini gormeye gelicez bir gun :D
bro camı çatlatmışlardı ben de gidip cam kestirdim öyle geçici olsun diye kalıcı oldu o da :D
Pek de mütevaziyiz efem bişi yapmadıkmış :) :)
Aynen Rıdvan şu hafta sonu bi geçsin ön panjuru siyah kaplıcam yeni plaka bastırırım farları da taktık mı biraz güzelleşir ön tarafta inş :) Saol bu arada :)
Nerden bulcaz olm o lipi öyle diyosun da :) İyi böyle tampon lip vs :)
Ayıp ediyosun Baran ya olur mu öyle şey :D
Tşkler :)
Teşekkür ederim abicim çok saol :)
En kısa zamanda gel de BBS kardeşliğimizi pekiştirelim uuu
Ayrıca bugün arkadaki Wolf stickerını söktüm 6 yıldan fazladır duruyodu orda artık son verdim o görüntüye :D
Lifte soktum arkasını yükseltmek için herşeyi ayarladık pat elektrikler gitmez mi :D Kaldı bizim iş malesef yine :o
Maşallah Gökhan :)
ebay'dan buluruz lipi ucuza da gelir :)
gökhan valla güzel oldu araba farlarla görüntü tamamlanacak,
ben emre abiye gidip soketi alıp sana kargolayım bu hafta unuttum ben onu hatırlatsana ;)
maşallah nazar değmesin allah kaza bela kaldırım nasip etmesin
4 kasanin janti BBS RC dir
belki arkaya spacer olabilir :)
Çok iyi valla gökhancım maşallah.
Maşallah lan güzel duruyo :D
Ama yinede söylemeden edemicem madem dip pıstırmıcaktın niye koylovır alıyon gardaş
Maşallah, kazasız belasız sürüşler. R32 farlarını nerden buldunuz ? Bende arıyorum özellikle merceklisini.
Saol Koray abicim :)
yok olm para bitti artıkın :D
amin inş :) soketleri batu halletcek artıkk ;)
tşk'ler :) Spacerla daha güzel durur da dokunmak istemiyorum artık pek :)
Çok saol Soner abi tşk ederim :)
He gardaş güzel dursun diye taktık zaten bunları :heyoo: Burası Es Es gardaş burda dip basmak yook :D
Teşekkür ederim Mecit hocam farlar maslak'ta öyle bi denk gelmişti ama bugünlere gelceğini bilseydim inan hiç almazdım bi ton zahmeti varmış onların da sokettir vs. vs'dir hâla takamadık keşke sıfır bi far takımı takıp devam etseydim diyorum artık :rolleyes:
çok sade çok şık maşallah tekrardan :)
Maşallah aracın duruşu BBS Lerle daha bir güzel olmuş:)
bu jant bu araba için mi tasarlanmış, yapılmış :D
mükemmel olmuş, basıklıkta kararında olmuş.
güle güle kullanın.
Popodan 1 cm civarı kaldırdık arka lastik öne gittiğinden basılınca kaldırsak da pek bi fark olmadı gibi görüntü de anlamadım ben bu işi daha fazla mı kaldırsaydım ne diyorum :)
İşaret parmağım girmiyordu şimdi girer oldu gerçi :D
colıover ları tam ayarlıyamamıssınız heralde arka dedıgın gıbı one gore yuksek duruyor..ama surus keyfı bambaska colıde:)
basıklığı güzel olmuş, ledli stoplar güzel yakısır bence?
ters yazdınız sanırım , aslında eşit durmasını planladık fakat mm farkı bozukluklar olabilir aracın arka çamurluğunun yapısından olsa gerek arka taraf daha basık gibi bi görüntü vardı dün de zaten arkadan 1-1.5 cm civarı kaldırdım :)
Sürüş keyfine dicek laf yok evet arabanın karakteri değişiyor resmen :)
Orjinal stoplarımdan memnunum şimdilik hocam saolun :)
kazasız belasız sürüşler üstad cok güzel duruşu var aracın.bende coil almayı düşünüyorum ama fiyatları güzel :)
fk dan memnunmusun? kalitesi konusunda nedir yorumun?
maşallah Gökhannn :D
Totosu kalkık foto da çeksene panpa :)
allah kaza bela vemesin cok temiz ok gibi7
masallah bu vag uyesi araca da =))
A3'ün orijinali 21mm, cupra, s3 ve tt-225 'de 19 mm var..
Orijinali Z rotla salıncağa bağlanıyor, 19 mm olan amortisöre bağlanıyor ama yine de daha yumuşak olması ihtimaline karşı takmadım, takarsam aftermarket bişey takarım diye düşündüm, sizin var mı bu arabalarda sway var tecrübeniz?
//utku
Evet H&R marka 23mm front sway bar tecrübem var. Yok pahasına sattım. Her zaman en kalını ve en serti en iyi olayı geçerli olmuyor bazen. Aşırı sertlikten esneklik kaybından dolayı direk kafadan kayma yaşayabiliyorsunuz. Sert ve kalın sway bar kullanımı sonucu kaymak gibi ço iyi bir asfaltta göreceğiniz faydanın 2 katı kadar zararı normal (bozuk değil normal) asfaltta negatif olarak görüceksiniz.
Ancak sizinkinde bağlantı yerleri değişiyor ise salıncak ve rot kolu yerine amortisöre bağlantı şeklinde kalınlığın değişmesi farklı etkiler yaratabilir. Belki bağlantı şekli daha kalın bağlantıyı gerektiriyor olabilir. Onu sizin araçlarda tecrübe etmiş büyük ihtimalle yurtdışı VAG sitelerinden etüt etmek gerekiyor.
maşallah gökhan çok güzel