beyaz ve sarı hali güzelmiş ama turuncu renk tonlarında olsa madem durmadan kaplanyo bide onu deneyin bari:))
Printable View
beyaz ve sarı hali güzelmiş ama turuncu renk tonlarında olsa madem durmadan kaplanyo bide onu deneyin bari:))
Sarı hali en güzeliymiş... Jantlar beyaz da olsaydı bi de...
Bu arada jantlar oz mu ?
hepsıne maşallah ama bence en kotusu en son halı olmus turkuaz cok ıı mıs
Sarı hali en güzel haliymiş.:)
Bence o sarı sislerdende acil kurtulmalısın..
mat beyaz ve füme ikiside güzel beyaz jantların da çok güzel durmuş.
bu kasada bordo yok sanırım tek kapılarda bordo deneyebilirsiniz ilerleyen aylarda..
yada 106 nın bal köpüğü..
kaputa rat style folyo basıp deneyebilirsiniz.. komple rat style nasıl olur acaba diyede düşünmüyor değilim:D
pembe hiç gitmiyo bugun gördüm ankarada iğrençti:)
rat:
http://www.google.com.tr/search?um=1...3296l4-1.2.2l5
bide parlak kırmızı halini görseydik herhalde güzel dururdu
sarı ve jantlı hali güzel ;)
1. ve 2. foto da gayet başarılı duruyor...
kırmızıyı sevmiyorum ya arabada birde kırmızı boyada güzel olur folyoda güzel olacağını sanmıyorum yada ne bilim işte ben kırmızıyı sevmiyorum:) rat onuda yapabilirz:D şuan zaten kafamda 4 renk var bir an önce 1 ay dolsun diye bekliyorumm:):):)
en çok sarı halini beğendim :)
kaplatılan yerin teli adresi alabilirmiyim biraz işim var benmimde
Sarı hali bence iyiydi, mat beyaz da fena durmuyor ;)
Öteki halleri icler acısı ama, son hali dahil cok kötü duruyor.
Mat füme büyük otomobillerde güzel duruyor + sadelik ön planda olmalı o renkte o stickerlar hic olmamıs.
O cirkin sis farlarından da bir an önce kurtulun derim ;)
Mat beyaz ve sarı kaplamalı hali en güzelleri.
bukalemun civic :)
biri su ya dur desin:D sarı iyimiş
orjinal turkuaz rengi değişilmez bence ama mat beyazda güzel durmuş
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir... emeğe sağlık...
bukalemunlarlar yarışıyo cıvıc
su reklam arabam dıye bı hondaya bu kadar ezıyet edılmezkı ya:) sureklı kıyafetını degıstırıyon arabanın yakında cıplak kalırsa hıc sasmıycam saten essek nıyetıne bınıon canım arabaya motora verdıgın degerı accıkda buna verrr :)
Parlak sarı iyiymiş.
hiçbi hali hoş olmamış , reklam yapıcaz die araba kötü yola düşmüş , kazasız belasız
Su, şu aracı biraz tavsiyelerimiz doğrultusunda yapsan reklamını çok daha iyi yapıcaksın.
Bu hali malesef bana göre de olmadı :(
bukalemun olmuş :D
hepsi ayrı güzel bence....
ben yaptığım her halinden memnundum ve pişman değiliim hepsi çok güzel oldu size kalsa neyse:D
guzel renkler calısmaların devamını beklıyoruz severek hastasıyız :D
Sarı hali güzeldi jantlar haricinde,bide orjinal hali.Diğerleri hiç güzel degil,yakışmamış.
Tabi herkesinn kendi düşüncesi:)
berbat gozukuyr son hali
iyi olmuş bu konu yoksa yakından bile zor takip eder olduk artık yetişemiyoruz hızınıza :P
yükselmiş araba :D
Sarı sis bozmuş bence. Maşallah.
mat beyaz ile mat turkuaz hali daha iyiymiş :)
aynen yükselttik olmuyor yani sürekli çanakkale kütahya arası mekik dokuyoruz oranın yollarıda berbat öyl bir yok olamaz bilen bilir altını sürtmekten gidemiyorduk 10 saat fln sürüyordu 450 km:D
ehehehe iyi yapmışşsınız bencede Jantları kaplicakmısınız ?
bikerede full karbon fiber yapın değişiklik olsn
:)
Yurt dısında 1 forumda Kırmızı Karbon fiber Mavi Karbon fiber desenı görmstm
3M kullnıyoruz ayda bir renk değiştiriyoruz carbon kaplarsak sökmeye kıyamam çok maliyetli:D
Orjinal hali daha güzel ancak,digerlerine nazaran beyaz halini çok begendim
1. ve 2. foto dışında gerisi iyi gelmedi bana bide bu aracın ne çok konusu var yoksa benmi yanlış takip ettim.