85 gti :D 1.8 gl modelı varmı bılmıorum...
Printable View
Maşallah allah nazarladan korusun cok diri duruyor...fazla stıckırlardan kurtulman dileğiyle :)
Güzel olmuş ama arka plakalığı iptal etmeseymişiniz arkası daha derli toplu olurdu Allah kaza bela vermesin
oy oy çok özel araç :) maşallah derlenmiş toplanmış güzelde olmuş,ama arkadaki stickerlar çok göz yoruyo bence,biraz azalsa daha iyi olur gibi.
Maşallah kazasız belasız Tech'te mk1 mk2 mk3 VW lere az rastlıyoruz Bunları gormek Güzel ;) :)
yorumlarınız iiçin tesekkurler...
srcker ları soktum fazlalıkları :)
maşallah cok güzelmiş o yan çift çıkış egsoz cok sıkı duruyormuş hala duruyorsa onu geri takın bence
Maşallah güzel toplamışsın.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Diger arkadaşların dedigi gibi arka plakalık ve fazla sticker ofsayt olmuş :/
Far kaşı ve altındaki lip bana biraz garip geldi açıkcası :)
bu aracı sizden öncesinden biliyorum :) çok cüzi bir rakama anlaşmıştık sahibi ile telefonda ancak daha sonradan 8V olduğunu öğrenince vazgeçmiştim :D benim size demek istediğim GTI kapı çıtaları ve arka GTI logoları olmadan aracın çok yalın durduğu. Tavsiyem bunları tamamlamanız ve ekstra olarak GTI yan etekleri bulup takmanızdır. Bunlarla aracınız daha agresif bir görünüme kavuşup GTI kimliği ön plana çıkacaktır ;)
maşallah çok güzel omuş nazar değmesin.
maşallah güzel görünüyor.
Arkası haricinde harika olmuş gerçektende emeklerinize sağlık kazasız belasız...
maşallah allah kaza bela vermesin
çıkartmalar haricinden 10 numara olmuş.
maşallah. :)
ön lip çok hoş :)