maşallah Allah kaza bela vermesin lastikler 215 40 ufak değilmi
Bebekte hayırlı olsun hayırlısıyla sağlık sıhatlı gelir inşallah
Printable View
maşallah Allah kaza bela vermesin lastikler 215 40 ufak değilmi
Bebekte hayırlı olsun hayırlısıyla sağlık sıhatlı gelir inşallah
maşallah gordugum en güzel golf
aracın maşallahı var allah kaza bela vermesin :)
Oğlunuzun size ve eşinize iyi bir evlat olması dileğiyle, Allah analı babalı büyütsün, aracınızı da gülegüle kullanın
hayırlı olsun serkan abi kazasız belasız :)
bebeğinizde hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ledli stoplar kac para?
masallah basıklık flan cok ıyı olmus ama jantlar fume olsaymıs daha cok yakısırmıs
Jantları yakıştıramadım ben, german style olmasını beklerdim bu aracın.
Diğer yerler nokta çünkü.
Maşallah.
maşallah serkan abi güzel olmuş,kazasız belasız..
bebeğinizide Allah analı babalı büyütsün..:)
Değerli yorumlarınız için teşekkürler..OZ RACING ve Sparco markalarını alınca muhakkak jantlarını kullanmak istedim. Sparco Pista modelini yakın bir arkadaşımın GOLF'üne takınca ben de OZ RACING katalogunun ilk sayfasındaki beyaz Porsche'nin altındaki Ultraleggera Gold modelini kullanmayı seçtim. İddialı bir model...
çok güzel ama bence jantlar füme olsa daha da yakışıklı olur
masallah önden cok sert durus olmus ,jantlar ise +10
maşallah harika kazasız belasız:) Cocuk içinde gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.:)
gördüğüm en tatlı golf6 çok güzel... bronz ve beyazın uyumu!!! iyi günlerde olsun...
Hayırlı uğurlu olsun yeni araç :)
1-2 önerim olucak tabi zevk renk meselesi ama ; OEM Bixenon Mercekli farlar , R Led Stoplar ile on on on numara olur :)
Bir de egzoz ucu çıkışları çok göze batmış foto açısından da olabilir orası elden geçerse tekrar kusursuz olur :)
Kazasız belasız inş :)
Gule gule kulanın cok sık olmus..Stopları cok yakısmıs:)
Kanki güle güle bin on numara olmus sana yakışır.. Allah kaza bela vermesin.. Yiğenimi de beklioruz dört gözle:) gelsinde sevelim brz:)
Ha bu arada sıkılır arada hızlı makinaya binmek istersen, yatıyo benim aslan garajda:) babamdan alırsın anahtarı :)))