|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat L10 TSI
|
2011 model leonun 6 aydaki ufak tefek degsiklikleri iceren resimleri koyucam jant yay takmak isteyen arkadaslara da dusunce verir cunku ben cok yanildim bu konuda en sonunda istedigim kivama getirmek 3 set jant ve 2 farkli yay degismeme neden oldu ilk resimlerde 3.5 seat sport eibach yaylar la ki hali son resimlerdeki bbs ler de 5 cm eibach sportline yaylarla olan hali umarim yardimci olur set leona jant yay takmak isteyenlere . aracimin bundan sonraki butun resimlerini bu konu altinda toparliyacagim
siparis ettigim leonumu ilk gorusum ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us bu da teslim alirken kirmizi ortulu pozu cok hos ve ince bir fikirdi ![]() Uploaded with ImageShack.us 17 inch seat sport jantlarimi aldim (bence en buyuk hatam da bu oldu cok kucuk kaldi leona 17 jant ) ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us daha sonra seat sport jantlari satmaya karar verdim ve 18.inch bbs ch motorsportlari taktim bu arada seat sport 3.5 eibach yaylari taktim fakat 18 ile 3.5 yay olmadi araba istedigim gibi durmuyordu ... ![]() Uploaded with ImageShack.us daha sonra eibach 5cm sportline yaylari aldim ve taktim iste simdi istedigim gibi durmustu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
garaja girerken
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us bir kac aksesuar aldim dusunenler icin seat sport velur paspas ve yurtdsindaki leonlarda standar fakat tr paketinde olmayan leonun orjinal ayak dayamasi ve kadran krom halkalari URL=http://imageshack.us/photo/my-images/16/img2011070100012.jpg/] [/URL]Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us araca alisinca deneme firsatim oldu tsi motor cok basarili bence zorlanmadan resimdekini yaptim tabi ilk bakimdan sonra motoru sifirken zorlamak istemedim![]() Uploaded with ImageShack.us bu da sadece kutuici filtre ile dyno ![]() Uploaded with ImageShack.us bu da logomuz :P ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
rezerve .......
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Janltları gun metal boyarsanız daha güzel olur
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
maşalalh kardeşim
geçen yalkını gördüm mköyde laguna coupe'yle sohbet ettik,sen nerden biliyosun dedi arabayı şaşırdı sora çıktı e5e bitane boxter gazlıyordu onun peşine takıldı gitti
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
tesekkurler kardesim yalkin ya alem yemin ederim bir ara oyle toplanalim beykent tayfasi bir geyik cevirelim ozgurum ya seni en son okulda zeynep i beklerken gordum gorus o gorus kayiplardasin
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Leon
|
maaşallah cengo çok açıklayıcı bi konu olmuş
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah........
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Maşallah gerçekten çok güzel olmuş
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah 10 numara bir araç..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
ordaki o ayak müberek birine ait sanırım..onu gördüm içime huzur geldi, sıfatını görsek cennete girermiyik?
maşallah kanka sade ama şık..herzaman demişimdir sade olan herzaman makbül olandır.. arkaya orjinal spoileri ve camlara flimi geçirdinmi dadından yinmez daçminim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşşallah çok güzel olmus tavana siyah folyo yapsanız daha güzel durabilir belki
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.3 cdti
|
:kazasız belasız abi dediğim kokularıda buldum sayende
|