Hayırlı olsun onur abi :)
Printable View
Hayırlı olsun onur abi :)
Maasallah bi 10 gunluk te bnde var
Kazasiz belasiz
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
İlk izlenimlerim olumlu. Alır almaz Sivas'tan İstanbul'a geldim. Uzun yolda biraz farklı şeyler denedim. :) Ara ara sıkıştırdım, biraz sakin geldim. Yani uzun süre sabit hızda gitmemeye çalıştım. Geldiğimde ortalama 8,4 litredeydi. Son hız olarak dijitalde 252'yi gördüm. Hafif rampa aşağıydı. Bunun dışında sesi çok hoşuma gitti, özellikle alt devirlerdeki homurdanması hoş. İç mekanda malzeme kalitesi gayet başarılı. İçi bu sınıftaki bir araca göre gayet geniş. Koltukları sade ve başarılı. En çok haz aldığım unsur ise DSG şanzıman. Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim..
Bu arada hemşerilerime ayrıca teşekkürler.. :D
Hayırlı uğurlu olsun çok mantıklı bir çok da güzel bir araç :)
maşallah çok beğendim. özel değilse ne kadara mal oldu acaba?
Yok yok, şimdilik hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum.. :)
Mümkünse bnmki böyle kalsın, sizin dediğiniz gibi yapılanlardan farklı olsun.. ;)
Teşekkür ederim. Şu an İstanbul'dayım. Yol verenin, selam verip korna çalanın haddi hesabı yok.. :)
52bin'e mal oldu toplamda..
Ben de basmayı düşünüyordum ama bir süre askıya aldım. Basarsam baya sert olur çünkü..
Masallah :)
Hayirli olsun Onur , kazasiz belasiz binersin insallah
Bunlar sportive leri fena geciyormus diye duydum ;)
Arabada biraz ziplama var mi bnm ki sert girisler hopluyor biraz spacer flansla cozuluyormus galiba
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
çok güzel, çok mantıklı seçim bu zamanda.
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
maşş.allah kaza bela vermesın bu aralar bayaa revaşta polo gti lar..
çok mantıklı bi seçim maşallah güle güle binin
içinide görseydik :)
Maşallah
Yapılmışı var dedirten GTI...Güle güle bin ama elleme VW bizim yerimize yapılacağı yapmış :)
Beyazzzzz.... Maşallah kazasız belasız sıkıntısız yürüsün...
Maşallah çok güzel duruyor.hayırlı olsun.tek kapılıların fiyatıda aynımı acaba bu donanımdaki poloda?
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin tekrardan .Rodaj dönünce bitecek dimi inş:D:D
Masaallah.Allah kazadan beladan korusun.Bence hicbirsey yapmayin.Orijinal olarak saklayin.5 sene sonra herkes temiz Polo GTI diye birbirini yiyecek cunku.Forumlarda Polo GTI sorgulari yapilacak.Gule gule binin.