aralarında fark nasıl memnunmusun araçtan kazasız cezasız sürüşler :)
Printable View
aralarında fark nasıl memnunmusun araçtan kazasız cezasız sürüşler :)
maşallah çok güzel....
maşallah ertanım araban çok çok iyi.bizzat gördüm saolsun ertana kullandım sonra ben i ndim ertan gazladı :) beklediğimden taminimden fazla gidiomuş cupralar meğer.özellikle 200 240 km hızlanışı muhteşem.250 km ile öyle virajlar döndükki ben ilk girişimizde napıo lan bu adam dedim bu hızla 2 çeker bir araba ayağını gazdan çekmeden nasıl döner diye tedirgin oldum ama yok harika tutunuyor.frenleri zaten ayrı olay.
hemen hemen her açıdan typerdan çok üstün.
ama iş gazlamaya adrenaline tahrik olmaya ve orgazma gelince typerın rakibi araba yok nzaten.misalen ertan kardeşimin kuprası eski typerıma jap10 a bariz fark atardı.240 lara kadar.ben öyle hiissettim ama iş keyfegelince typerın çeyreği kadar keyfi yok.buda başka boyutu.cupra komplike bir araç herşeyi ile.ama typer makine çok daha kışkırtıcı ve rahatlatıcı.canın sıkkınken gece saat 2 3 de cupra ile tüm dertlerinden arınamazsın ama bi çıtır dokunulmuş bir typer seni yeniden doğmuşçasına rahatlatır.
lütfü baba sen doğru yoldasın TYPE-R gerisi hakkaten fasarya.sayende çıtır dokuulmuş evo9 bindik ve yine sayende çok güzel 400 p lerde bi sti bindik hangisi 220 230 hp typerın keyfini vermişti hacım :D typersa koy sepete yaaaa.biliosun babam ültümatom uygulamamış olsa beni 10 kamyon dolusu zenci sıkıştırsın ben satarmıydım typerımı.
kafanı karıştırma sen lütfü.typer can dır can.
ertan hayırlı uğurlu olsun tekrardan
araban harika :)
u typeR da bir başkaydı bu da süper :)
allah nazarlardan saklasın
cupra,ceketini attıkca hp yükleniyor mübarek..
maşallah allah kaza bela vermesin cupra iyi arabadır mahcup etmez güle güle binin :)
kazasız belasızzz çok iyi maşallah benden type-r sonraa cupraya geçicem .......
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
Tekrardan herkeze iyi dilekleri için teşekkürler.
Ertan hayırlı olsun çok güzel duruyor gerçekten
typeR ların ilk zamanlarındaki hızları ile şu zamanlarda yapılan typeR ların hızları arasında ciddi fark var
sanırım cupralarda da aynı şey oldu :)
şimdikiler daha bir hızlı...
Maşallah, allah kaza bela göstermesin.. çok güzel :)
.............................
maşallah kazasız belasız.
maşallah yeni olması başka oluo tabi:D