Maşallh yakından gördüm rolling gecesi gideride güzeldi..:icon_tup: Kazasız belasız.
Printable View
Maşallh yakından gördüm rolling gecesi gideride güzeldi..:icon_tup: Kazasız belasız.
Biz en baştan beğendik sevdik hatta!!! Dolu Aldık Kof Çıktı ama vazgeçmedik..
Bunları geçtik sabırla bekledik günler ya geçti ya geçmedi DS olmadan hep manevi destek olduk ama olsun:D sabrın sonu selametmiş çıktı sonunda Hiltiyi bağlamışda Yürüyor.. Maşallah kazasız belasız zamanına emeğine değer bir araç oldu Sayın abim :D
tşk ederim kardeşim
o konuyu hiç açma bacanammm :D tşk ederim ayrıca iyi dileklerin için tak artık şu egzantirikleride birdaha saplayım büyük bir zevkle :icon_tup:
tşk ederim kardeş cümlemize
devremi torun torun :D tşk ederim tayfunum seninde 106 hayırlı olsun çok cici maşallah kazasız belasız inş :icon_tup:
çok tşk ederim kardeş ama tanıyamadım kusura bakma techdeki isimden gideri şimdi daha iyi oldu inş :)
ne günlerdi:D:D geç ortaamm sıkıntı yok:D
işi inada bindirme geçerim :D
maşallah kazasız belasız iyi görünüyor
kazasız belasız inşallah.:)
maşallah iki aracada..:)
çok güzel kareler çıkmış maşallah iki aracada :)
vay be hacı abi ne uğraştın ama ds için zaman harcadınız emek harcadınız şimdi keyifle binersin inşallah yapım ekibi gtı:) 1yok 2 yok 3 yok 4ve 5 te şöle böle işte:D
maşallah kazasız belasız.
hacı abi çok emek verdin çokta güzel oldu... specleri yazsan bide :)
maşallah süpanallah
emeklerimizin karşılığını alacağız inş spekler gırtlak tek tek yazmaya gerek yok başka bir konuda açıklarım çok tşk ederim efe :D
tşk ederim turgay sağol
özcan kardeşim büyük bir zevkle biniyorum şimdi zaten keyif için aldım keyfini sürüyorum 1-2-3 yok :D ewl saol
tşk ederim kardeşim:)
hatırladım tmm şimdi oldu kusura bakma kardeş gene görüşürüz inş hafta sonu :D
tşk ederim :)
tşk ederim sağolun :)
inş tşk ederim :)
Masallah suphanallah. Gercekten en sevdigim gti'larin basinda gelir DS; taa goktanla efenin izmirden ilk getirdigi gunden beri takip ederim ds'yi cok guzel arac. Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin :)