|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yeşil del sol
|
Merhaba arkadaşlar
Aracım 1 seneyi geçkindir bende ve aldığımdan beri baya uğraştım aracımla...kısaca anlatmak istiyorum neler yaptığımı...Öncelikle kaporta ve boya işlemlerine girdim ve kasayı komple soydum ve komple yeniden inşaa ettim ve boyadım.Kaportada yan çıtaları iptal ettirdim ve sacla kapattım onun haricinde çok extirem bir işlem yapmadım.Boyası benim ilk hondamın rengiydi ve çok severek kullandığım bir araçtı ve mavi tonu olduğu için onu seçtim ve ''b90p supersonic blue pearl '' rengine boyattım.Aracımın ruhsatında MAVİ - BEYAZ yazdığı için arka spoiler ve jantlarıda beyaz tuttum rengini çok sevdiğim için beyaz ile kapamak istemedim. Ve gelelim motor işlemlerime.Arabamı aldığım zaman arabamın motorunu sıfır yaptırmıştım ama şanssızlıktır ki beni bir sene götürebildi.Beni tanıyanlar bilir ki elimden geldiğince iyi parçalar kullanmaya çalışırım ve kaliteli olmasını isterim.Motorla ilgili farklı pilanlar yaparken sitemizinde yakından tanıdığı ERKUT ustanın kapısını çaldım ve bana gerçekten güzel bir proje ayarladı ve bütün her konuda yardımcı oldu ellerine kollarına emeğine sağlık demek istiyorum tekrar ve tekrar.Gelelim neler kullandığımıza. motor kodumuz aynı D16A9 standart si motor bloğu kullandık. 76 mm YCP yüksek sıkıştırma piston Oversize subap Ince conta ( 0,27 ) Kapak port polish Skunk 2 emme manifoldu Vti gaz kelebeği Vti yağ soğutucusu Yağ pompasının modifiyesi oldu ( Erkut usta tarafından yapılan bir işlem ) Msd ateşleme kiti Custom headers komple 51 lik boru ve Otto spec carbon son susturucu Kısa dişli aralığı için ayna mahrutiyi değiştirdik final drive ( 4.928 by BLADERK ) ![]() Beyin çiplenmesi ve yazılım by BLADERK ![]() Sonuç olarak D16A9 bloğumuzu bozmadan 1640 cc hacimli bir motor ve 11Cr sıkıştırma elde ettik. 11.07.2011 tarihinde kontak çeviriyoruz inşallah ve istanbul sokakları bizi bekler.Resimleri yakında atıcam aracımın ve motorumun bitmiş halinin resimlerini.Project car bölümüne şuan açmıyorum konuyu yapmak istediğim bir kaç özel işlem daha var onlarıda bitirince project bölümüne koyucam.ALLAH ım utandırmaz inşallah.Saygılar. __________________________________ huzur spec...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
İyi güzelde resimleri bekliyoruz ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ya ben resim konusunda biraz kazmayım...bu konuda yardım alıcam 1 gün içinde hepsi geliyor.
__________________________________ huzur spec...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
maşallah abicim güzel güzel yürümesi dileğiyle allah kaza bela vermesin
Rolvtec'inde katkısı çok oldu o kadar parça topladık ama
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Kardeşim benim gerçekten senide çok uğraştırdım.Teşekkürederim.Ayrıca '' Rolvtec '' bambaşka birşey senin araçtan sonra benim araç bana gitmiyormuş gibi gelicek sanırım senin aracı acil hafızamdan çıkarmam lazım kardeşim.ALLAH kaza bela vermesin harika bir aracın var.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: loading..
|
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Serdarım ya sen bilirsin bu işleri...
sen ne diyorsan o dur... eyvallah...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
arda sonunda bitiyor demek. bir eg ile uğraşmak kadar keyifli birşey yoktur herhalde. çok emek verdin inşallah istediğinden daha güzel olmuştur. keyifli denemeler olucak istanbul yollarında :
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Evet abi bitti ve cok sukur ceviriyoruz kontagi...bakalim gorucez. Artik emin oldugum birtek sey var cok keyifli bir arac oldu...tatile gidicem gitmeden bir gorusellim abi haberlesiriz...engin hoca nnin da guzel planlari var di bir bulusma ayarlayalim mutlaka
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
görüntü olarak zaten nokta bir aracın var. bukadar emekten sonra keyifli demek az kalır. istanbula geldiğinde haberleşelim mutlaka. eg team dan sonra sağlam buluşmalar olmadı herkes özlemiştir birbirini
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
hayırlısı olsun,resimleri görsek daha guzel olcak
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Resimler yolda geliyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
hayırlı olsun abicim
beraber olduğumuz gece motor sıkıntı cıkarmıstı sanırım.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
simdi baya bir keyifli oldu sende gelirsin artik bulusmaya denemek lazim dimi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |