en cok bittigine sevindim kanka bi ara gerçekten nalet olsun :D yeter artık diger cıglık cıglıyaydı ama sonuç mükemmel =)
Printable View
en cok bittigine sevindim kanka bi ara gerçekten nalet olsun :D yeter artık diger cıglık cıglıyaydı ama sonuç mükemmel =)
arka plaka harici araba güzel :)
cok beyendım maşallah ellerinize saglık.
Yuh artık hey maşallah ya :) Aracın sahibi ve emeği geçen arkadaşların eline sağlık fotolara baka baka keyifle çay yudumladım ekrana kitlendim :) Sizlerin bu tip eski unutulmaya yüz tutmuş araçları (Vos,124 gibi) canlandırdığını gördükce gerçekten keyifleniyorum. Allah kaza bela nazar vermesin 1000 kere maşallah sanırım aşık oldum :)
fotolardaki renk uyumu çok güzel. araba kısaca efsane...
çok güzel maşallah :)
masallah cok guzel,fotolarda ayrıca guzellıgıne guzellık katmıs
Maşallah çok güzel yaa:) sarı sisler arka perde falan herşey cok güzel. Kazasız belasız güzel sürüşlerr
Herşeyiyle çok güzel olmuş.Maşallah :Bravoo:
Çok iyi maşallah :)
çok güzel görünüyor.maşallah.
cok cok cok guzel olmus :D:D
fena oldu alet ya
jantlar cok guzel olmuşş :)
Eray beklediğine uğraştığına deymiş kardeşim, inşallah kazasız belasız sıkıntısız binersin
Mert ellerine sağlık
Harıka Olmus Yaaa Cok Begendım Allah Nazarlardan Saklasın :)
Maşallah kardeşimm kornası yeter :)
Çoook güzel olmuş beee çok beğendim.
Jantlar az önce baktığım 124 ün jantlarından çok daha güzel zaten orj krom kapaklı daha klasik ve hoş duruyor.
tarzı tam 60-70ler gibi olmuş sarı far falan çok şirin duruyor.
Koltuklar bordo yanlış görmediysem çok şık kaza bela vermesin gerçeknten çok beğendim :)
maşallah çok güzel olmuş.
MAşallah çok iyi olmuş.
Maşallah çok begendim ya :)
41 kere maşallah.
Zevkli adammış... Maşallah
bugun bahcelıevler yaylada lastıkcının orda gordum ıstanbul aydın unıdeyım gercekten cıcek gıbı makına kazasısz surusler
Maaşallah.
Aracın sahibi de, fotoğrafçı arkadaş da zevk sahibiymiş. O bavulların uyumu, o sarı farlar, o renkler, mekan... Hepsi çok güzel...
Ömrümün uzun yolu geçip gitsem yare dogru gözlerim yaşşş dolu dolu yol ver daglar yol ver banaaaaaaa :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ne diyecegimi bilemedim ilk çıkan sözler bunlar oldu
Fenalar fenası ALLAH nazardan saklasın ( AMİN )
mert songül deklanşöre basan ellerine saglık SÜPER ÖTESİ ...
maşallah kanki :)
Çok güzel olmuş maşallah .
herşey çok güzel olmuş, arka plaka değişecekmiş zaten, on üzerinde 11 :)
güle güle kullanın.
öncelikle erayın ellerıne sağlık nasıl uraştıgına şahıt oldugum için emeğine saygı arabaya soylenıcek tek kelıme var oda 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın arabanın marşına her bastığınızda oğuzhanım bı yerınızı kaşıyın nazar değmesin kankı;)
MAŞALLAH . . .
Cok calisti cok cabaladi cok bekledi ama hepsi gecti ok gibi 124 cikti,yaradanim kaza bela nazar yuzu gostermesin Eray kardesime 41 kere masallah
maşallah, çok çok iyi.. (nazarlardan sakınsın)
maşallah ya bebek bebek.
Çok basarılı kocamn masallah..
tütütütütü 41 kere maşallah :)
Mukemmel...
maşallah bee gonzales bitmiş kalem gibi olmuş :) eraydaki sabırda sabır hani :D
plaka yazısı karakteri hariç herşeyiyle 10 numara. maşallah...
bunu fotodan değilde canlı görmeniz gerek asıl... :D
eray çılgın insan kornaları aydınlatmaları döşemeleri 1 seneden fazladır uğraştı çok güzel oldu.
o plaka eski istanbul plakası olacaktı en son çalışmaları devam ediyor.
MAŞALLAH.
İbretlik paylaşım olmuş oğuzhan :)
Çok güzel olmuş, maşallah.