Maşallah ya çok guzel olmuş bizim 124 içinde port bagaj ve bu tarzda bişi düşünüyordum bende ama nasıl durur karar veremediğm için bir türlü denememişdim allah kazadan beladan korusun çok yakışmış herşeyiyle 4 4lük :)
Printable View
Maşallah ya çok guzel olmuş bizim 124 içinde port bagaj ve bu tarzda bişi düşünüyordum bende ama nasıl durur karar veremediğm için bir türlü denememişdim allah kazadan beladan korusun çok yakışmış herşeyiyle 4 4lük :)
Maşallah emeğinize sağlık çok şirin olmuş ;)
en cok bittigine sevindim kanka bi ara gerçekten nalet olsun :D yeter artık diger cıglık cıglıyaydı ama sonuç mükemmel =)
arka plaka harici araba güzel :)
cok beyendım maşallah ellerinize saglık.
Yuh artık hey maşallah ya :) Aracın sahibi ve emeği geçen arkadaşların eline sağlık fotolara baka baka keyifle çay yudumladım ekrana kitlendim :) Sizlerin bu tip eski unutulmaya yüz tutmuş araçları (Vos,124 gibi) canlandırdığını gördükce gerçekten keyifleniyorum. Allah kaza bela nazar vermesin 1000 kere maşallah sanırım aşık oldum :)
fotolardaki renk uyumu çok güzel. araba kısaca efsane...
çok güzel maşallah :)
masallah cok guzel,fotolarda ayrıca guzellıgıne guzellık katmıs
Maşallah çok güzel yaa:) sarı sisler arka perde falan herşey cok güzel. Kazasız belasız güzel sürüşlerr
Herşeyiyle çok güzel olmuş.Maşallah :Bravoo:
Çok iyi maşallah :)
çok güzel görünüyor.maşallah.
cok cok cok guzel olmus :D:D
fena oldu alet ya
jantlar cok guzel olmuşş :)
Eray beklediğine uğraştığına deymiş kardeşim, inşallah kazasız belasız sıkıntısız binersin
Mert ellerine sağlık
Harıka Olmus Yaaa Cok Begendım Allah Nazarlardan Saklasın :)
Maşallah kardeşimm kornası yeter :)
Çoook güzel olmuş beee çok beğendim.
Jantlar az önce baktığım 124 ün jantlarından çok daha güzel zaten orj krom kapaklı daha klasik ve hoş duruyor.
tarzı tam 60-70ler gibi olmuş sarı far falan çok şirin duruyor.
Koltuklar bordo yanlış görmediysem çok şık kaza bela vermesin gerçeknten çok beğendim :)