Printable View
Bu adamı tanımadığımda faebookta bir tulum içinde elinde anahtar yağlı kirli fotolarını birde gayet giyimi düzgün yeşilköyde olan fotolarını görüyordum. içimden kim ulan bu herif dediğim çok olmuştur :D o zamanlardan bilirim arabayla nasıl uğraştığını her yerinde kendi emeği vardır.
Allah nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun. Binlere kez Maaşallah güle güle binelim :)
bu arada mekan tavsiyesinide ben yaptım heeeee ona göre ayıkıyon mu Eray başkan :D
mükemmel :) maşallah
Maşallah Kanka Emeklerinin Karşılığını Almışsın Kazasız Belasız İnş...
Maşallah araç gerçekten keyifli insanların elinde oldugunu bellı edıyor :)
maşallah cok beğendi bennn
kazasız belasız gez kardeşim
Kazasiz belasiz surusler. Gercekten 10 numara olmus arac.
Mekanı merak edenler icin soyleyeyim fotograf cekimi icin 10 numara mekandir :) Kucukcekmece sahilde eski bir fabrika.
maşallah maşallah boncuk oldu bı çekım olayı olabılır oguzhan arıycam kardesım sende daıl ;)
hey masaşşah be arkadaş tofaş fabrikası görse bunu gözleri dolar herkezin yapanın ve emeği geçen herkezin eline sağlık işte zevk işte işçilik işte mükemmellik
2.fotoyu görünce aracı Rusya-Polonya benzeri bir ülkeden sandım.O tip ülkelerden bu tarz yapılmış Lada'ların filan fotosu vardı bu forumda.Maşallah.Emeklerinize sağlık.Çok güzel olmuş doğrusu.:)
maşallah:)
iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum demişsinizde bu arabaya kim kötü yorum yapabilir :)maşallahh çok çok güzel allah nazardan kazadan beladan korusun
Maşallah, farklı.. İtalya bayrağı yerine sadece TÜRK bayrağı olsa daha anlamlı olurdu..Kazasız belasız.
budurrrrr :))))
yazacak kelime bulamadım tutuldum pc nin karşısında çok çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık :)
çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık
tütütütütü Maşallah yaw... süper araç...
Cok iyi yaa gerçekten cok iyi maşallah 124'e
Tek kelime ile ''mükemmel''