hoş.maşallah
Printable View
hoş.maşallah
hey maşallah.benimki de aynı model mavisi.madem bu kadar orijinal bence orijinal jant ve kapaklarına dön bence.çok isterim bende bu kadar orijinal olmasını.ama benimki bu kadar org degil. :)
orj jantlaryla kapaklarıda var halen daha ilk gunku gibi tertemiz duruyo bi ara takıcam brz bu halde geziym de onlarıda takıcam aklımda çok tşkr ederim bu arada :)
herkeze çok çok tşkr ediorum gokhan abi sarmıyo demişsinde sen kotu zamandasın burası başkadır be abi aslında ;)
maşallah cok rijit duruyor yıllara karsı. bılınclı ve kıymetını bılen kısılerde bulunmasıda cok guzel.
Maşallah jantlar çok hoş durmuş..
Ne kadar orjınal,okadar ıyı...
Umarım Kulluk-kelebek camı-jantlara kadar orjınallıgı yakalarsınız...
Masallah....
kazasız belasız
Bunun hakkı old-school'dur. Güle güle kullanın.
Voovvv çok iyiymiş kazasız belasız stickerede bayıldım :)
masallah :)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Ben olsam original jantlarini bulurum onları takarım :) sakın yanlış anlamayın su anki jsntlarda çok güzel ama bu kadar düzgün otomobili tamamen original toplamanız lazım bence :)
valla orjinal jantlarını bulup takın öyle daha bi zengin duyruyor araç maşallah:)
124 bomba makine beee maşallah
Maşallah yaşına göre baya diri duruyor. Jantlar da fena değil. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
bence jantlardan sa. on camurluklardakı ufak sinyal lambalarının orjinale cevrilmesi daha onemli. umarım orjınale donus dusunuyorsunuzdur o ufak lambalarda.
Bazı fotoğraflar bizim evin orda çekilmiş :D
jantlar güzel olmus yaa yakıstrıdım :D