tamam zevkler ve renkler de o kaput olmuş mu hiç :(
Printable View
tamam zevkler ve renkler de o kaput olmuş mu hiç :(
güle güle kullan bence kaplama ve kaput olmamış+birazdaha basarsan aracı görüntü :D daha iyi olur tahminimce
florya fly ınn oralarda çok gördüm ama orjinal rengiyle çok daha güzeldi,yinede maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Güzel günlerde kullan. :)
gayet güzel olmuş orjinal biniyosak neden modifiyeciyiz diye geçiniyoruz ki saçmalık ozmn belki kaput mantalı çıkınca daha iyi olabilir farklı olmak her zaman iyidir:)
Ya bu araba stock haldeyken bile dikkat çekiyo ki amacınız eger dikkat cekmekse :) pek hoşuma gitmedi diyebilirim kaplama ve kapılar haric.. Zevkler ve renkler :)) Kazasız belasız..
jant ve kaput dışında diğer işlemler kötu durmamış..maşallah araca
Bu haliyle benim dikkatimi epey çekti :)
Araç güzel gözüküyor gerçekten maşallah emek ve para harcamışsınız :)
optimum un oralarda gördüm en az 4 kere :) özellikle kaplama ve armaların sarı lacivert uyumu çok hoşuma gitti :) kazasız belasız kullanın güç şuan ne durumda yazılım ve egzosttan sonra
herkese teşekkür ederim kaput mandallarını çıkartalı bayagı olmuştu ama resimler eskiden çekilmişti şuan istanbul dışındayım döndügümde ilk iş orjinal jantlara geçip stage 2ye çıkmak
yanlış anlamayın ancak scirocco r araca yapılacak en güzel işlem coilover ve boya korumadır başkada bişeye gerek yok kazasız belasız günlerde kullanın sizde
Plaka bence 10 numara KNG King :)
offffffffff diyorum bu ne ya yirtar bu araba:-)masallah
Maşallah kazasız belasızz :)
maşallah allah kaza vermesin favori arabam.