şirokko keşke fakir ama mutlu kalsaymış..
Printable View
şirokko keşke fakir ama mutlu kalsaymış..
maşallah kazasız belasız
zevk ve renk meselesı dıye bosuna dememişler
benım zevkıme ters geldı araban
tabı aracını buraya koyduysan boyle yorumlara acık olman gerekır
keske sade kalsaymıs araç
bence daha guzel olurmus
bence çok güzel olmuş.. özellikle kapılara bittim ben . bozma bu şekilde devamm...
modifik böyle birşey işte
kazasız belasız
Canlı makina, maşallah
scirocco ya baya benzemiş... başarılı çalışma.
Bende çoğunlukla aynı fikirdeyim , geçenlerde canlı da gördüm Beşiktaş'ta karşılaştık Barbaros yokuşunda Ortaköy'e dönmek için ışıklarda beklemeye geçiyordun ama canlısı fotolar kadar göz tırmalamıyor bu gerçek. Allah kaza bela vermesin gerisi mühim değil yap-boz olayı kolay :)
Bu arada yorumlara karşı tavırlarının da alkışı var , herkes bu kadar olgun karşılayamaz :icon_tup:
k.bakmada güzel güzel orjinal binseydin ellemeseydin keşkem
Zevkler ve renkler. Kimse birşey diyemez. Bende orjinal kalması taraftarıyım ama sen beğeniyorsan ki beğeniyorsunda sorun yok o zaman. :) Kazasız belasız. :)
Unutmayın ki önceden böyle arabalara bayılıyorduk. Birazda o açıdan bakalım :)
umarım araçtaki Fast&Furious yazısı hala durmuyordur.
kapılar hariç beğendim ben maşallah
walla ne yalan söyleyim araç bende olsa coil haricinde bişiy yapmazdım sanırım.. Ama seninde dedigin gibi zevk meselesi ;) kazasız belasız binmen dilegiyle ;);)
Kazasız Belasız Dostum Orjinal Hali Bnce Daha Tatlı Duruyor Ben Olsam Abartmazdım Bu Kadar Ama İstek Talep Meselesi Sen Aracının Böyle Olmasını Beğeniyorsan Ve Seve seve Biniyorsan Bize sadece kazasız Belasız Demek Düşer Yinede Emek Ve Para Harcamışsın Allah Utandırmasın :)
bende herkes gibi beğenmedim aracı ama arkadaşı yaşına rağmen bu kadar olumsuz yoruma gayet düzgün şekilde cevap veriyor çok takdir ettim kendisini.
helal olsun arkadaşım
Drg82'yi sahilde kovalamıştım bir aralar. Kng'yi de okulda paso görüyorum, gerçi drg'yi de görüyordum. Araç hakkında yorum yapmayacağım, modifiye herkesin kendi tercihi, senin içine sinmişse gerisi boş. :)
aynen helal olsun saçma yorumlara bile olgunluğuyla cevap vermiş,modifiye sadece jdm,skin,hellaflush değildir böyle bi tarzda vardı ve bundan 2 3 sene önce çogu burada olan arkadaşlarımızın araçlarının yorum atan kişilerin araçlarını biliyoruz ;) araç on numara kardeşim body vs herşey süper çok hırçın duruyor tek sorun mat karbon kaplama onun dışında bence on numara emeğine eline sağlık kazasız belasız
bende pek beğenmedim açıkcası :o bu arabaların orjinal hali bitirio beni coil yeterli die düşünüyorum :D tabi para sende huzur sende kafana yatıosa devam böyle ama benim tarzım deil :D:D:D:D:D
hayırlı olsun bu plaka yabancı diiil ama beyaz bi rooco daydı sanırım. yada karıştrıyorum...
orjinal jantları ile daha güzel olucağına eminim folyoyu ne biliyim bişey diyemicem yakından daha güzeldir heralde ama mat beyaz yap illa folyo yapıcaksan gerisi anlamsız geliyo bana benım düşüncem tabi nacizane herkeze saygı duyuyorum.. maşallah sonuç olarak süper bir araba bide üstüne üslük r olunca çokdaha güzel kazasız belasız
tecavüz olayına katılıyorum :) standarta dönmen dileği ile..
aynen bizim burdan hızlı bi arkadaş almıs , inş sonu dier sciroccosu gibi olmaz gereksiz gazlıyor ama hayırlısı araç yesilköyde
maşallah kazasız belasız kapılar degısık bır hava katmıs araca
lsd kapı ve kaput harıcınde gayet guzel arac
herkes te bı babamlık sezıorumm arabanın orjınallıgını bozmaa oglumm bole bın:D:D:D..soleyımde babamda uye olsun bak derım herkes senın gıbı dusunuoo zaten bı cokuyenın yas ortalamasıı 35 40 vurmuss...
Doğuşta okuyosun sen dimi yukarda kampüste görüyorum aracı
Araç el degiştirdi arkadaşlar, araçın sahibi KGN 63 plaka s2000 almıştır.
bencede araç gerçekten tecavüz olmuş,harcanan paraya yazık standart halini azıcık daha yere bassan daha güzel olur bencede;):D
araç 15 gün önce satılmıştır :) şimdi s2000 aldım plakası 34 kng 63 :) kng serisini bırakamıyorum bide urfalıyım sonuda 63 olunca cuk oturdu plakası
hayirli olsun bekliyoruz fotolarini.. :)
lambo door yoktur insallah :D
bu sefer bi degişiklik yap,s2k 'yı fazla elleme.öyle bin :d
bakmayin siz ona bugun brezilyaliyla cok muhattab oldu :D
esikibin ellenmeden binilir mi hic
http://i44.tinypic.com/1id8xv.jpg :icon_tup:
bekliyoruz sizden soyle bisey :)
olsun herkes o yollardan gecti bir zamanlar hicbirsey icin gec sayilmaz jdm uzatmalari oynuyorsada stanceworksumuz var! :D
Kazasız belasız...
emek harcandığı belli ama ne derece doğru tartışılır, benim gözüme çarpan kaplama olmasa daha iyi olacağı kesin.
Aracı birçok kez gördüm resimlerdekinden daha cici ve yakışıklı duruyor bende kavacıkta olduğm için opette akşamları görüyorum sürekli ... kazasız belasız yeni sahibine s2000 duydum aldığını ama göremedim onu turuncuya kaplanacak diye duydum ama :d