şuan gerçekten çok seviyorum aracımı sıkılırsam zamanla çıkarabilrim üzerindekileri işte ozamanda motora yönelik çalışma başlatırım;)
Printable View
stage2 de tahmini 340 350 hp arası bir deger alıcaz ama bunlara downpipe intercooler hava filtreside dahil olucak :) tek sorun turbonun şişmesi her 100-200 denemesinde bir sonraki denemede zamanda yükselme oluyor metanolle bu sorunun önüne geçebilcegimizi düşünüyoruz
şirokko keşke fakir ama mutlu kalsaymış..
maşallah kazasız belasız
zevk ve renk meselesı dıye bosuna dememişler
benım zevkıme ters geldı araban
tabı aracını buraya koyduysan boyle yorumlara acık olman gerekır
keske sade kalsaymıs araç
bence daha guzel olurmus
bence çok güzel olmuş.. özellikle kapılara bittim ben . bozma bu şekilde devamm...
modifik böyle birşey işte
kazasız belasız
Canlı makina, maşallah
scirocco ya baya benzemiş... başarılı çalışma.
Bende çoğunlukla aynı fikirdeyim , geçenlerde canlı da gördüm Beşiktaş'ta karşılaştık Barbaros yokuşunda Ortaköy'e dönmek için ışıklarda beklemeye geçiyordun ama canlısı fotolar kadar göz tırmalamıyor bu gerçek. Allah kaza bela vermesin gerisi mühim değil yap-boz olayı kolay :)
Bu arada yorumlara karşı tavırlarının da alkışı var , herkes bu kadar olgun karşılayamaz :icon_tup:
k.bakmada güzel güzel orjinal binseydin ellemeseydin keşkem
Zevkler ve renkler. Kimse birşey diyemez. Bende orjinal kalması taraftarıyım ama sen beğeniyorsan ki beğeniyorsunda sorun yok o zaman. :) Kazasız belasız. :)
Unutmayın ki önceden böyle arabalara bayılıyorduk. Birazda o açıdan bakalım :)
umarım araçtaki Fast&Furious yazısı hala durmuyordur.
kapılar hariç beğendim ben maşallah
walla ne yalan söyleyim araç bende olsa coil haricinde bişiy yapmazdım sanırım.. Ama seninde dedigin gibi zevk meselesi ;) kazasız belasız binmen dilegiyle ;);)