|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf IV GTI
|
kendi aracımı daha önce tanıtmıştım ama kardeşimin 106 sını da tanıtmak istedim sizlere
fırsattan istifade kendi aracımın da yeni fotolarını karıştırdım araya birlikte oldukları fotolar da var. 106 da hava filtresi ve eksoz dışında hiç birşey yok motorunda. dışında ise cam filmi, 5cm eibach yay, kaputta köpek balığı baskısı(çiziklerden dolayı), tavanda siyah folyo, angel farlar, 3D tarsında stoplar, farlar ve sisler xenon, güzel de bir ses sistemi umarım beğenirsiniz araçları. bu arada fotoğraf konusunda prof. değilim şimdiden kusura bakmayın ve eleştirilere de sonuna kadar açığım ![]() 106'nın Egzos videosu: 106 GTİ Ateş Show - YouTube ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Golf için jant seçmeme yardım edebilir misiniz karar veremediğim bir kaç model var da. ![]() ![]()
__________________________________ Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer... Son Düzenleyen mevlut-S; 15-08-2011 01:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
ikiside güzel... golf jantları farklı model olsa daha güzel olmazmı...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
teşekkür ederim. şu anda ilk ve tek olarak yapacağım şey jant değiştirmek
bu hafta içi izmir e gitme ihtimalim yüksek. ordan güzel bi jant buldum kısmetse onu alıp öyle dönmeyi düşünüyorum
__________________________________ Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
maşallah kazasız belasız araçlar cok guzel
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkürler. cümleten kazasız belasız inş.
__________________________________ Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
keşke az yada hiç oynanmams foto koysaydnz
![]() maşalalh 2.fotodaki jant gözüme güzel geldi. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: .
|
guzel guzel masallh
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: M.B
|
Masallah araclara kazasiz belasiz
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
maşallah ikiside güzel görünüyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
maşallah 2 aracada
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
dediğiniz gibi belki de oynamasam daha iyi olurmuş. jant konusunda siyah olan ve sizin söylediğiniz arasında kaldım bende. teşekkürler ![]() teşekkürler. inş cümleten kazasız belasız. ikisi adına da tşk ederm o zmn ![]() teşekkürler sağolun. __________________________________ Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
kesinlikle araclar cok basarili 106 tinin 2 ci siradaki resmi deli olmus massallah
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
Ortadakiler daha güzell...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Şirket Spec Doblo Pre.
|
Golf'ün plakası yamuk takılmış. Onun dışında Maşallah ikisinede. App Plaka şart. Kazasız, belasız.
__________________________________ Impressive! |
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
işte amatör bi şekilde fotoğraflamaya çalıştık birazcık da oynadık fotolarla. zaman geçtikçe düzgün fotoğraflar çıkarmak dileğiyle ![]() önemseyip fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim ben de siyah jantla ortadaki sarı arasında kaldım bakalım hangisi olacak ![]() siz bi de arka plakayı görseniz daha bi sırıtıyor. inş. ikisine güzel birer app olacak. güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
106 yı tamamen görmek isterdim güzele benziyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
maşallah iki aracada kardeşim allah kaza bela vermesin. eğer jantı bu 3ünden birini
kullanacaksan eğer ortakini tak derim biliyorsun bende o jant takmayı düşünüyordum advanrs2 miydi neydi modeli güle güle binin araçlarınıza ![]() Edit: Şu arabanın arkadan da resimlerini koysana
__________________________________ Project01 Garage Son Düzenleyen Alperen-B; 16-07-2011 15:52. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
arkadan da çekip koyacam inş. dur seni arayım da şu cant işini bi konuşalım 106 adına da teşekkür ederim bu arada
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
teşekkürler
daha farklı açılardan ve daha detaylı fotoğraflarını da paylaşırım yakında.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:19 ::::

fırsattan istifade kendi aracımın da yeni fotolarını karıştırdım araya 

siz bi de arka plakayı görseniz daha bi sırıtıyor. inş. ikisine güzel birer app olacak. güzel dilekleriniz için çok teşekkürler