Eyvallah kanka sağolasın :)
Printable View
Eyvallah kanka sağolasın :)
güzel araç plakayı takmamalısın :) kazasız belasız sürüşler...
masallah allah kaza bela ceza vermesin
Teşekkürler. Memurla falan hiç uğraşamam bu yaştan sonra. Plakayı takmamayı bırak APP bile istemedim ben aslında ama EKEray APPsiz olmaz diye düşündü herhalde böyle yaptırdı zorla plakaları :D
Bu arada araba satılık beyler bayanlar... Başka bir araba alıcam satmam gerekiyor bu yavruyu.
Çok İyi Maşallah :D
Sağolun :)
sahibindende ilanı gördüm :) ulen bir yerden tanıdık diyourm bende :D aga fiyat biraz daha makul olsa :) kaşınıyorum bir e36 ya bincem diye.. pişman da olmak istemiyorum 98 sunroof lu manuel klimalı :) T37 li füme civic vereyim :)
Fiyat bence fazla değil. 16-17ye satılanların halini görüp benimkiyle karşılaştırınca beni anlarsınız. 15 liraya alıp 5 lira harcayıp, sanayide yatıp kalkıp, arabası yine bunun gibi olmayınca dediğimi anlıyor insanlar :)
Bu arada anlaşırsak Civicle takas edebilirim...
maşallah 3kollu dıreksıyon ve dıgıtal bord guzelolur:)
Şu anki M direksiyon bence 3 koldan daha güzel ve kıymetli. İstesem 3 kol takardım ama bunu taktım. Dijital boardla neyi kast ettiğini tam olarak bilmiyorum ama onu da alan yapsın artık :)
bi e36 hastası olarak cok cok beyendim maşallah kazasız belasız binin. yeni alanda oyle binsin :) bu direksiyon u bende sevmiyorum davul 3 kollu olanlar guzel davul deniyor sanırım dolgun olan z3 lerdekinden sanırım. 18 tuş olayı olsa nefis olur iç donanım olarak.
umarım degerını bılen bırıne gıder..
Ben 3 tane e36 coupemde nerdeyse bütün e36 direksiyonlarını kullandım. 3 arabada değiştire değiştire kullandım tabi 3 çeşit direksiyon değil tabi :) Davul en kıymetlisi ama bence kullanımı en zevksizlerden. 3 kol ve şu an kullandığım bence en güzelleri. Dediğim gibi nerdeyse hepsini kullandığım için bu sefer de bu olsun istedim ve özellikle bunu bulup taktım. Yoksa bunu aldığım paraya 3 kol da alabilirdim...
Aracı takas ettim cuma günü. Yakında yeni arabamın fotolarını koyarım artık inşallah...
hayırlı olsun yeni yavru nedir? çok temiz bi araçtı e36.
Eyvallah sağolun :) Yeni yavru hazır olunca fotolarını koyarım hemen.
güzel araçmış hayırlısı olsun
rengi çook iyi 40000 kere maaşallah güle güle binin
Teşekkürler...
Güle güle bindik artık başkası biniyor :)