Şu anki M direksiyon bence 3 koldan daha güzel ve kıymetli. İstesem 3 kol takardım ama bunu taktım. Dijital boardla neyi kast ettiğini tam olarak bilmiyorum ama onu da alan yapsın artık :)
Printable View
Şu anki M direksiyon bence 3 koldan daha güzel ve kıymetli. İstesem 3 kol takardım ama bunu taktım. Dijital boardla neyi kast ettiğini tam olarak bilmiyorum ama onu da alan yapsın artık :)
bi e36 hastası olarak cok cok beyendim maşallah kazasız belasız binin. yeni alanda oyle binsin :) bu direksiyon u bende sevmiyorum davul 3 kollu olanlar guzel davul deniyor sanırım dolgun olan z3 lerdekinden sanırım. 18 tuş olayı olsa nefis olur iç donanım olarak.
umarım degerını bılen bırıne gıder..
Ben 3 tane e36 coupemde nerdeyse bütün e36 direksiyonlarını kullandım. 3 arabada değiştire değiştire kullandım tabi 3 çeşit direksiyon değil tabi :) Davul en kıymetlisi ama bence kullanımı en zevksizlerden. 3 kol ve şu an kullandığım bence en güzelleri. Dediğim gibi nerdeyse hepsini kullandığım için bu sefer de bu olsun istedim ve özellikle bunu bulup taktım. Yoksa bunu aldığım paraya 3 kol da alabilirdim...
Aracı takas ettim cuma günü. Yakında yeni arabamın fotolarını koyarım artık inşallah...
hayırlı olsun yeni yavru nedir? çok temiz bi araçtı e36.
Eyvallah sağolun :) Yeni yavru hazır olunca fotolarını koyarım hemen.
güzel araçmış hayırlısı olsun
rengi çook iyi 40000 kere maaşallah güle güle binin
Teşekkürler...
Güle güle bindik artık başkası biniyor :)
süperr duruyor maşallahhh.....
Sağolun :)
allh kazasız belasz bınmeyı nasıp etsın jantlar degısırse super olur bmw ye orjınal bmw jantından baskası yakısmıyor :)
harika çok temizz...
Teşekkürler. Araç satıldı bu arada...