maşallah kazasız belasız hoş duruyor
maşallah kazasız belasız hoş duruyor
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
sirf rengi icin bile alirim,
super olmus![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
techno violet'ten daha koyu herhalde bu?
Herkese teşekkürler. Farları kendim yaptım. Merceksiz Hellanın içine başka bir farın içini merceğin etrafını siyaha boyayarak yerleştirdim ama markası belli değil. Merceğin etrafındaki halkayı da siyah bayabilirdim ama bence böyle daha güzel. Çünki merceğin etrafı simsiyah olunca çok basit duruyor. Hatta bir arkadaşım da Bosch farlarının mercek etrafını siyah boyayıp, CCFL angel halkaları griye boyayıp sadece kısalara taktı, uzunlara sarı lens taktı. O da gayet güzel ve farklı durdu. Ayrıca ZKW, Hella ve Bosch farlarda da merceğin etrafında böyle halkalar mevcut ama krom değil.
Aracın rengi brokat rot. Techno violett değil de morra metalic rengine yakın ama daha çok bordoya kaçan bir renk. Ender bulunan bir renk ama şansıma bundan önceki 320i coupem de bu renktiGüneşte mora dönük, gölgede bordo. Fotoğrafını koyduğum araba da aynı renk...
![]()
maşallah kanki güzel olmuş emeğe saygı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
w212 lansman rengide buna yakindi
http://eblog.mercedes-benz-passion.c...Class_W212.jpg
Ykmışın ortalığı Yekta maşallah boya çok afilli olmuş. Güle güle kullan
Koltuk işini çözmüşün haberleşmedik boya için. Merceklerin önündeki lensler takılmalı diyorum terminatör stayla tek gözüme o batan o oldu![]()
Eyvallah Mert sağolasın. Farlar çok tartışma konusu oldu yawMerceklerin önündeki lensleri taktım zaten
fotolarda yok gibi görünüyor sanırım. Sadece farların fotolarını koyucam da imageshackte sorun var foto yükleyemiyorum nedense...
maşallah kız gibi,güle güle kullan.
OEM+
Senin nickini gorunce karsima harika gorunen bir E36 cikacagindan emindim, oyle de oldu, masallah. Zevkli adamsin valla, kesene bereket![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)