bakıma gidince ılkan abi bi kontrol et diyim öle bir sarsma yokta o daha iyi anlar
Printable View
bakıma gidince ılkan abi bi kontrol et diyim öle bir sarsma yokta o daha iyi anlar
maşallah maşallah yürüyen aksam çok çok önemli :)
o kasa o lastiklerle yeni takozlarla yol tutuşun nasıl demeye korkuyorum :D
angry birds gibi hedefe yaklaştıkça gücü hissediliyo :D maşallah kazasız belasız.
fiyatıda iyiymiş neyse:D
servisle işim olmaz vwtech var:D serviste akrabam varsa anca giderim oda en son reno idi:)
serdar senn bılgın varmı ben vw parçacıya dısk balata fıyatı sordum arkaların.balata 80 disk 110 tl yada terside olabilir.markasını hiç sormadım üzerindekiler trw sorduklarım neydir acaba şase kodunda baktı adam.
aslında bende şey sesi var diyelim elfreni çekik arkaya biri oturdu gaçurt ses geliyor.bazen yokuş aşağı ayakfreni ile duruncada biri oturunca yapıyor
Bide arka disk yuzeyikotu olmus balata bitmesini bekliyorum.trw ise iyi ozaman kotu degil suankilerde
Son bi rahatsizlik vercem sana buda merak ettigimden ilkan abi mesguldu soramadim.sag arka tekerden sanki bilya sesi geliyor ama hava sogukken ilk yol aliyorsun bi hiza cikinca gelmeye basliyor ruzgar sesi ile demir surtme sesi karisik sonra kafasina gidiyor nadir ses cikiyor.herzaman gelmeye baslarsa uzerine dusucem:D smdi gitsem ses gelmez eminim cunku biseyde yapamayiz:D
trw iyidir ya ben fren merkezini yenilemiştim üstünden trw çıktı zaten yine trw takmıştım :)
evet aynen öyle :)
hiç değiştirmedim bilemiyorum :D
bugün 2 aydır üşenip almadığım egzoz pulumuda almış bulunmaktayım :D:D insanın egzozu temiz olmasın :cool: