Valla bilmiyorum uflemede cok az var bende.eksiltmeyi tam olcemedim ben aslinda ama azcuk ucundan var.tabi motor 20 binde eksiltmesin dimi biz geldik 116bine:)
Printable View
Valla bilmiyorum uflemede cok az var bende.eksiltmeyi tam olcemedim ben aslinda ama azcuk ucundan var.tabi motor 20 binde eksiltmesin dimi biz geldik 116bine:)
116bin sıfır sayılır bu motorlar için :)
Tamam iki damla eksiltiyor sanirim hala iki cizginin uzerinde cunku:) 5-40 motul yag var
Senede 10bin yapiyoruz zaten:D suan tek turbo tamir gorur belki okadar masallah diyelim aldik alali mekanik elektronik bisi cikarmadi bize cikarmazda ins 5 sene bineriz buna
o kadar uğraştım, söktüm o havalandırmaları, ta arka kısmındaki ampülü buldum değiştirdim ama yinede şu herifinki gibi şöyle yanmadı arkadaş :D , kadran arkasındaki ledleri ise daha henüz bulamadım,
bu arada sisler güzelmiş seninde :p
eğer bu basınçlarda dumanlarsam çok daha fazlasıda çıkıyor ama kış şartlarında gaza basmak imkansız :)
Serdar sen blirsin diger konuda yazdim dikkat etmediler sanirim.boschcarda ucretsiz cekup hakkim var yaptirmayi dusunuyorum.enjektor sokupmu test edicekler?
Bide sen hic wurth katki kullandinmi
kadir dertsiz başına dertmi arıyorsun bırak katkı falan ekleme gerek yok :) söktürme elletme biyerini
Valla gecen sene araci aldigimizda bikere kullandim wurth iyimi geldi bilmiyorum.tamam arkadas gitmiyorum %50 naviking indirimde var he biine navigasyin cihazi satin alalim:D
Ben is olsun diye ya beles diye dedim pc ye takarlar bakarlar oyle bi:)
boschcar çok iyi takar eminim :D
Tamamdir gitmiyorum:D
Shellgtl devam:)
Az once baktim yaga baya once bi bakmistim ayni yerde duruyor:)
Sisler olmamış :/ :hahaha:
Bahattin sesin sisler ne alemde deniriz dimi senle :p serdarla drnemrm ben :D