teşekkür ederim :)
valla öyle kanka baya temiz oldu mis :)
böö :D
Printable View
biraz daha oturacakmış sanırım :)
http://s16.postimage.org/exq0slnt1/11022012180.jpg
çok iyi olmuş :) mazdayı çıkarınca bi gidek döşemeciye benim ***** koltuğun az işi var :)
içime sindi güzel oldu :) sen çıkar arabayı götürelim yaptıralım
Serdar hayirli olsun cok guzel olmus gercekten bende begndim.bunlari kolla iyi bak bizimkilerde ufaktan sarkmis:)
sagol valla ses sistemi diye söktüm kapıları döşemeden çıktık :D ama garantisini aldım içim rahat :)
Bi 5 sene sarkmazsa bisi olmaz herhalde:)bide gunesin altina birakmazsin araci.muhtemel bizimki gunesle falan ask yasamis km orjinalligine emin olmasam asiri kullanmislar dicektimde gunes muhtemel cok zarar veriyor araca.sicakta yavsiyor solar sunroofumuzda yokki:D
Hoparlor ne koydun
evet güneş maffediyor :) oem tiz ve midleri cadence component setiyle değiştirdim
Senin oemler bendekiyle aynimi?beni tatmin ediyor az cok:)percinli dimi seninkilerde vida yerimi actilar
montajını kendim yaptım perçinli tip evet o perçinleri matkapla çürütüp söküyorsun oraya ahşap halkalar koyarak güzelce 16cm mid monte ediyorsun :) sonra aynaların arkasındaki kapakları çıkarıp tizleri değşitiryorsun hepsi bu :D benim bagajda sub var kibar bişey çok kaliteli ses şuan
Zamaninda tesisatcida calistim hevesimi aldim ya belki bi bas diyorum onlada ugrasmiyorum:)
zaten olay öyle gümbür gümbür millet dışardan dinlesin değil içerde temiz derin müzik dinlemek :) ama cidden iyi oluyor hiç duymadığım sesleri duyuyorum şuan :D
Orasi oyle tabi bendede mid olmasa mid almistim hemen.frekans araligi iyi olunca zevkli oluyor sen nezaman ist gelcen ya:)
şuara şehir yakamı bırakmıyor iş güç bi vakit bulursam gelicem :)
Gel bekleriz aracinlada sennlede tanismak isterim:)bi cayimizi icersin
ne zaman yeke yeke dinliyoruz :D
bu gün mıncıklama fırsatım oldu derileri:)
güzel olmuş kankacıgım nirvanaya ulaşmak için tek bişiy kaldı :)
anladın sen onu....
serdar sana bir sorum olacak. egzos kazanlarını söktürüp sona kadar düz boru getirttim son susturucu remus 51 taktım ancak sesten eser yok ilginç olan hiç susturucu yokken aracı çalıştırdık yine ses çıkmıyordu. kat arabada takılı şuan sesi kesen kat olabilirmi ? onuda söktüreceğim gerekirse son olarak senin aracındaki ses nasıl tatminkarmı?