bekleriz :)
Printable View
bekleriz :)
maşallah arkadaşım görmüş geçen dibi düşmüş anlata anlata bitiremedi :D
combo sis kapagını nasıl taktın??? ugrastım o kadar yok olmadı :D
ya çok basit :) ustte ıkı tırnağı var tapondada karsılıkları var zaten sonra kenardakı vıda delıgınden uzun bı vıda ıle sabtlıyorsun o kadar. Ama sisi ben söktüm sis ile denemedim
bendeki malzemede arada iki tarafı delik ayak var ama tutmuyor civataya delikler biribrini. bide uzun vidayla deniyim...
Hep hayalim dir sıteyşın vagon turbo awd çok güzel bir araç.Değerni bilen birinde zaten.Yerinde olsam evladiyelik kullanırım.İlerde 2,5 alt takım ile birlikte çokkk can yakar çokkkk
kanka bende arada hiç başka bi parça yok direk tamponda delik bide tamponun arkasında da sac var zaten sisi söktüğüm vidaya direk bunu taktım
eyvallah agam sağolasın binmeye vakit bulsam çok zevklı ve koca götünden dolayıda o kadar dikkat çekici ki milletin yanından gazlayarak gectıgınde şaşkın bakışlar ınsanı kopartıyor :D
ferid ben bu arabayı yakından gördüm 500 evlerde duruyordu :)maşallahı var cok güzel.
faruk kanka allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah...
hakikaten nefis araç MAŞALLAH.. imprezalara ilgim sene 98 şu kasayla başladı bukadar güzel dizyn edilebilir ancak bir station araç.
Çok güzel ve özel bi araç.Advanlarda çok yakışmış Maşşallah kazasız belasız.
masallahı var sonucta adı yeter subaru
maaşallah güzel duruşu var
Allah kaza bela vermesin :)
çok kişi bu arka stopları ezberlemiştir :)