sat kurtul gitmiyor işte araba ne uğraşıyon
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Xor forever![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Pazar günü gelmişken bide şu spoiler'a hokup pokus yaptımmı tamamdır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
215/35/18 Toyo Proxes4. Ama lastiklerimden asiri memnunum ve yenisini bulamadigimdan onlari verme niyetinde degilim
Senin su anki jantlarin da 18'ini alcaktim Cem abiden de, sonra kalmadi bir sey oldu falan, simdi tekrar bi arayacagim
Xortun araba cok dusukmus de senin arabaya takar denersin, surtmezse alirsin falan oyle bir sey de yapabiliriz Cem abinin yardimlariyla![]()
Benim yay amortisöt komple Farukta![]()
Amortisörler (arka) tamir oldu gerçi ama nedir düşüklük bilmiyorum yanyana gelince anlıycaz pazar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
egsoz vs diye yazıp plakalarınıza göndertiyorum sevgili kardeşlerim
hah şimdi haber geldi pazar günü tüm gün çalışacakmışız ahahahah
kanka sağolasın ben bütün gün kasıntı araba kullandıgımdan subaruya bindiğim zman biraz sert kullanıyorum 35 yanağın bende ömrü bi çıkardım mı alırım onun canını balon yaparım her yerini
aynen takımı ben almıştım ama arkaya yeni koni aldım üzerinede yeni 3,5 cm yay aldım öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Son karar pazar Ok'mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)