hayırlı olsun maşallah çok güzel duruyor :)
Printable View
hayırlı olsun maşallah çok güzel duruyor :)
heyt be :) 3.28 başarılı bi araba :) arka stoplar haricinde güzel duruyor , artık bende bi e36 yapmam lazım :D
arka stoplar orjinale dönerse birde ön sinyaller orjinal olursa tadından yenmez maşallah çok güzel :)
araç çok diri gözüküyor kazasız belasız
stop harıcınde 10 numara kazasız belasız :)
masallah kazasiz belasiz
Beyler stoplar cok yakisiyoo yapmayin ya:) tabi orjinalide zaten guzel kabul ediyorum da led ler fenaa :)
18' jant dusunuyorum komple boyasini yeniliycem ic derileri siyah onlari yenileyip bordo veya taba yapmayi istiyorum...bu arada jant oneriniz varmi ben bbs motorsport jantini dusunuyorum ama bazende ofsetli soyleee sık bi bbs alim diyorum karar veremedim 5cm yaylarimiz var ona gore ne yapabiliriz fikir varmiii ??
cokk canlıı kasasız suruşlerrr.
vts durucak yanına bı e36 alıcam :D hayırlısı olsun :):):)
İlla bi e36da ben mi alayim ya :(
Maşallah cok harika
Güzel ve temiz e36 maaşallah. Bence de stoplar orijinale dönmeli hatta turuncu olmalı. Jant olarak bence ofsetli jant kullan ya da üstündekiler kalsın.
Bbs 17 veya 18' nerden bulurum varmi tanidik bildik jantci ??
maşallah cok temiz ve diri duruyor kazasız belasız ..
üzerindeki jantlar güzel yaa ben olsam değiştirmem ama spacer la biraz dışarı alınabilir mi acaba?*
Oncelikle kazasiz belasiz cok diri bi e36 almissiniz ,ben de motorsport jantlarin durmasi taraftariyim :) Bi de mekan istoc sanirim o taraflarda gorurum umarim bi gun :)