maşallah araç güzel olmuş..
Printable View
maşallah araç güzel olmuş..
Bir soru sormak istiyorum. Bunun yapılış amacı ses olarak demişsiniz. Yüksek desibel almak mı yoksa kaliteli müzik almak mı? Şahsen böyle sistemlerden ne görüntü nede ses olarak hiç hazzetmiyorum. Eğer düzgün ses alınmak içinse bence arabanın orj. olan hoparlör slotlarına çok daha kaliteli orj. bozmayacak hoparlörle değiştirilmesi gerekir.
maşallah kazasız belasız...
Teşekkürler yorumlarınız için yeni mod çok yakında....
Müzik sistemi muazzam. Maşallah kazasız belasız :)
Tesko sağlam bu parçayla gezmek isterdim;
Mr.President Coco Jambo - YouTube
yürüyen disko misali maşallah...
güzel güzel.maşallah
desıbellık ne cıhaz var bu aracta onu anlayamadım bırde kapalı mı o kutu:) saka bı yanada mersinde sistem konusunda rakıblerımın olması guzel aramıza hosgeldın toprak servetmı yaptı sıstemı gunay mı?
besleyememısın re sx 15 kullandım 9515 in yarı sıddetını vermez benden soylemesı sen besleyememısın 9515 i 3kw rms guc gır hala banamısın demeyen alettı 150+db cok rahat aanlar var 9515 le bence db ıcın:D gunluk cadde kulanımı port freakansı 35-40 hz yerıne anlık 70 -80 hz portlu kutu ve 3kw rms guc basabılen amfıler kullanın:D bakın db cıkıomu cıkmıormu 9515ten ama su bır gercek dd ler re ler kadar tonlu calan aletler deıl dd serttir:)
alt iyide üstteki 2. parça sanırım üzerine amfiyi koydunuz onu beğenmedim tek parça olsa daha iyi gibi bide sanki desibel için değil görsel amaçla yapılmış o litre kutuda o baslar calı_şabiliyor mu ?
Maşşallah
2 Adet RE Audio 30 Cm SX model bass 162 DB Ankara =) Amfi Crossfire VR 4000 =) Sene 2005 :D ne günlerdi