Maşallah çok temiz hala bir yerlerde vardır böyle ne olduğu bilinmeden ailenin emektarı olarak kullanılan vti'lar. Fotoğrafları bekliyoruz :)
Printable View
Maşallah çok temiz hala bir yerlerde vardır böyle ne olduğu bilinmeden ailenin emektarı olarak kullanılan vti'lar. Fotoğrafları bekliyoruz :)
Galiba herkez fotoları bekliyorrrr :)
Sizinle şimdilik 2 kare fotograf paylaşıyorum gerisi akşama
http://img94.imageshack.us/img94/3139/dsc9632y.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img560.imageshack.us/img560/7261/dsc9639q.jpg
Uploaded with ImageShack.us
masallah cok basarılı :)
masallah abi kazasız belasız super duruyo
sıfır gibi duruyor :) maşallah
trde tek oldun valla sir lip takarak hayrlı olsun oem sanırım nekadara mal oldu lip
maşallah allah kazadan beladan saklasın...
TR'de tek SİR lipli galiba maşallah abi ya çok çok güzel olmuş
Hey maşaallah çok iyi olmuş ya:)
Wuhuu Çok İyi Olmuş Bee.NOKTA.:icon_tup:
resimler yeterince büyük değil bence 10000 piksel koyarsanız daha iyi olur :)
temiz boyanmış araba güzel güle eskitin
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız..
sıfır mı bu :D
hey maşallah ALLAH kaza bela vermesin
Masallah Cok Guzel Olmus :)
maşallah sıfır gıbı. nacızane fıkrım marşpıyer kapı cıtaları kapı kolu ayna komple sıyah olunca 1.4 gıbı oluyor bırde uzaktan bakınca sıyah marspıyer yuzunden arac yuksek gözukuyor kendı fıkrım tabıkı:)
maşallah cok güzel duruyor kazasız belasız..
Vay arkadaş biz o kadar aradık bulamadık ki böle orjınal bir vti,şansımı s.. =)) Cok guzel masallah Allah kaza bela vermesin..
maşallah kazasız belasız araç çok guzel olmus yaw
mşşlahh bu kadr orj şaşrdım :)
masallah sıfır gibi cok güzel :)
maşallah orjinal bir vti kazasız belasız :icon_tup:
Maşallah çok iyi olmuş arkat abi..
Resimler çok büyük gerekli kurallarda koymadınız, çok bekledim.
Amma velakin çok güzel olmuş
harika bi araç olmus maşallah Allah temizliğine zeval vermesin
Kardeşim Maşallah Kazasız Belasız Güzel günlerde binmen dileğiyle bulsam bitane bende kaçırmıycamda yok piyasada.Kafandakilerlede Dahada güzel olacağından eminim...
ek da kırmızıya oldum olası cok begenmısımdr cok basarılı olmus kazasız belasız ınsallh....
herşeyine şahit olan biri olarak kesinlikle kusursuz bi araba maşallahh nazar değmesin :)
Araba denizli plaka. Sen İstanbul'dasın. Fotoğrafta Ankara çevre otobanı Etimegut-Sincan çıkışında otostop çekiyorsun.:) Bu araba için epey zahmet çektiğin herşeyden belli.:) Güle güle, kazasız belasız bin. Çok güzel duruyor araban.
Bir de boyayı soracağım. Yüzeysel mi yaptırdın? Gayet kaliteli duruyor. Maliyeti nedir? Özelse pm atabilirsen sevinirim.
Araç dıştan komple boyandı maliyet 2.500 tl evet boya cok güzel ayrıca 1 yılda garantisi var boyanın ustanın ellerine saglık herkes cok begendi işi bilen herkese gösterdim boya işi biraz riskli zaten ustayla öyle anlaştım benim titiz biri oldugumu bildii için begenmezsen senden parada almam dedi 1 senede garanti veririm dedi içim rahat etti vede oldu cok şükür
Fotoğraflar çok manidar, sıfır gibi koy plazaya sat ;) Maaşallah Allah kaza bela vermesin.
Orjinali her zaman tek geçerim, lip nasılda dikkat çekiyor hemen değil mi? Maaşallah tekrar.
Beni en son aradıgında ben almıyorum gidiyorum demiştin
bende al bu arabayı kaçırma dedim
bak sımdı herkes çok begenıyor :)
Duygu hnm bana 2005 de satsaydı bu resımlerı ben koymus olacaktım :)
hedef cok iyi bence birebir olsa mükemmel olur jantlarda 10 duruyor
jantları tak sen
son noktayı koy
sonrada keyfıne bak :)