gule gule kullanın, kazasız belasız...
Printable View
gule gule kullanın, kazasız belasız...
sağol
evet yerden yüksek alçaltmayı düşündüm ancak yolların hali meydanda hepimiz biliyoruz başka problemler çıksın istemiyorum
güç değerlerine gelince herhangi bir dyno çıktısı falan yok
ancak fabrika çıkışı 187 bg garrett t3 ile
üzerinde farklı olarak
garrett t3/t4 turbo
açık filtre
chip
headers var
sanırım tekerde 200 bg civarındadır
zaten bg de benim için hiç ama hiç önemli değil
keyif alayım yeter;)
Maşallah güzel duruyor.
maşallah güzel araç.kırmızı bi başka duruyor bu arabada.allah kaza bela vermesin.
Bence aracın yüksekliği iyi :)
Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah. Madem yolların bozukluğundan şikayetçisiniz orjinal jantları varsa onları takın yüksekliği daha az göze batacaktır.
masallah, kazasiz belasiz.
allah kaza bela vermesin :) ciddi olarak almayı düşündüğüm bi araç bi sorum olacak bununla alakalı olarak yedek parçaların bulunabilirliği ve fiyat oranı nasıldır acaba ?
bide söylemeden edemeyeceğim arka lastiklere 1 er cm lik spacer takarsanız çok daha hoş görünecektir. tabi bu şahsi fikrim zevk sizin :)
teşekkür ederim
şuana kadar hangi parçayı istersem bulabildim
en sıkıntılı parçalar iç trim parçaları ama onları da çıkmacılardan bulabiliyorsun
motor-mekanik parçaları yurt içinden olmasa bile yurt dışından bulma (özellikle almanya-ingiltere ve japonya) mümkün
fiyatları bana göre ucuz tabi parça bazında değerlendirmek daha sağlıklı olacaktır
spacer konusunda haklısın o işi halledicem
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
allah kaza bela göstermesin maşallah araba yanıyor :) allah nasıp ederse bizde alırız 155 :)
Daha once gormustum ve cok begenmistim.Resimlerden anladigim kadariyla komsuyuz da.Gule gule kullanin.
çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın
güzel, özel ve değerli bi araç gerçek italyan efsanelerinden ,,kocaman maaşallah diyelim emeğinize sağlık nazar değmesin hep güzel günlerde kullanmak nasip olsun ;) ......
maşallah kazasız belasız
şu araçta ne emek var bea :D
kazasız belasız :icon_tup:
çok çok güzel Allah kaza bela göstermesin...