|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi 80 Quattro Competition
|
Merhabalar,
Ben Mesut Güvenç, Aracım toplam 2500 adet üretilmiş olan Audi 80 Quattro Competition'dur. Aldığımda gücü bana yetmeyen 2.0 16v motoru 2001 model AJL serisi 1.8 20v makine ile değiştirdim. Motoru k04 turbo ile yürütüyoruz. Motor yönetim sistemi olarak önce Haltech Sport 1000 bağladık, fakat sonra 1.5 saat içerisinde yönetim sistemini AEM Gen2 olarak değiştirdik. Şu andan itibaren araç AEM Gen 2 ile yürüyecek. Aracın yönetim sistemi ile çalışmasında inanılmaz emek gösteren Sevgili Özgün kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah ondan razı olsun, tuttuğu altın olsun. Aşağıda Ahmet Kadir arkadaşımızın çektiği fotoğraflar var, bir de aşağıda 2 adet video var, bunlar bugün çekildi. Önce Haltech Sport 1000 ile çalıştırdık, sonrabir de AEM Gen 2 ile deneyelim dedik ve AEM Gen 2 ile çalıştırdık. Aem Gen 2 PNP değildir, tamamen Benim ve Özgün ve Gürsel arkadaşlarımızın çalışmaları ile Custom olarak yapılmıştır. Fakat Özgün olması idi bu aracı asla çalıştıramazdık. Kendisine boşuna Dr.ECU demiyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haltech Sport 1000 ile ilk Start Anmelden | Facebook Aem EMS Gen 2 ile ilk Start http://www.facebook.com/video/video....50281844754337 Son Düzenleyen Competition; 24-02-2012 23:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşallah efsane bi araca benziyo kazasız belasız
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Kangoo-Clio
|
Bu nasıl duruyo=)
Kazasız belasız sürüşler abi=) |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
yaşına göre çok çok güzel bir araç rengi jantları vs çok iyi maşallah
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: b5
|
40 binkere maşallah bayıldım araca
dizeli vardı bunun mükemmel araba herşeyiyle,tipi iç malzemesi yürürü..senelerce kullandık.allah kaza bela vermesin __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
wuuu arabada plakada güzel..rs200 bende rs400 tolga abide merak ediodum rs600 kimde acaba diye bulmus olduk..güle güle binin kazasız belasız günlerde..
bide rs2 şanzumanını nerden buldunuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri daha...
Şaşmazda gördüm aracınızı Audi zaten hastalık birde bu halde görünce tek kelime ile delirdim Allah kaza bela ceza sorun vermesin Maşallah nazar değmesin...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
yorum yazamayacak kadar yorgunum ama degdi be...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
allah kaza bela vermesin güzel araç kıymet bilinmesi dahada sevindirici...
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Allah gule gule kullanmayi nasip etsin kazasiz belasiz surusler ic resimlerinide yayinlarsaniz her an gordugumuz bir arac degil birde icini gormek isteriz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
masallah allah kaza bela vermez insallah
yanliz votomobile ikiniz birden binmeyin yurumez
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Bmw e34 5.20i
|
Kazasız, belasız günlerde binmek nasip etsin..
__________________________________ - İlyas TÖZ /// PHOTOGRAPHY - German Style & JDM Stickers ![]() http://www.facebook.com/stancesticker |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
emek kendini hemen belli ediyor ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2011 C3 1.6 hdi & 91 Nissan 200 sx s13
|
Maşallah çok güzel bir araç allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin.Haltech'ten niye vazgeçtiniz?
__________________________________ I know this silence , been here before... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
çok güzel maşallah
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Maşallah çok güzel hemde kan kırmızı çok can yakıcı
Allah kaza bela vermesin...
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
araba güzel ama yanlar siyah yerine kırmızı olsaydı daha güzel gösterirdi kendisni..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Mükemmel....
Ama neden orjinal motoru oynamadınız ? __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Audi 80 Quattro Competition
|
|
|