Maşallah ne güzel bir proje. Sağlıklı ve sorunsuz binin.
Printable View
Maşallah ne güzel bir proje. Sağlıklı ve sorunsuz binin.
Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş tebrikler :)
Araç çok güzel olmuş maşallah bi farklı hoşuma gidiyo bu araçlarda turboya sanki gizli silahmış gibi araba bilemiyosun asla nasıl gittigini :D
Valla harika olmus :)
Cok büyük emek verilmis belli.
Proje araclar konusunda olmayı hakediyor bence.
çok güzel olmuş elinize sağlık :)
iç tarafı biraz daha toparlamayız düşünüyormusunuz?
maşallah elinize sağlık çok başarılı olmuş ....
abiler arkadaşlar çok teşekkur ederim Allah hepimize ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
:)
oraya layık gördüğün için sagol abi project car a uygun görürlerse alabilirler
o iç tarafın dagınık hali son halinin resimlerini çekince atarım
abi 250 -280 hp civarında 1.6 basınç ve şimdi 50 hp nos basıyorum yani o şekilde de 300 e yaklaşık
kaput aslında istediğim gibi olmadı orjınal kaputunu kullanmadık başka bi 131 kaputu bulup onu kestirdim ama buldugumuz kaputta biraz çürük çıktı o çok uğraştırdı uçlarında dalgalanmalar war ama yinede güzel duruyor :icon_tup:
Çok şık olmuş, güle güle kullanın beyin ayarını ümit yapmıyormuydu ?
son hali çok can yakar birşeye benziyor maşallah.
allah kaza bela vermesin.
Elinize sağlık tam keyiflik bir proje olmus güle güle kullanın Maşallah
Motor konusundan pek anlamam ama emek harcandığı belli umarım istediğiniz gibi olmuştur.Starex scoop kimin fikriyse muthiş olmuş bayıldım.Jantlarda guzel ama yandaki italy renklerini söksenız sade daha guzel duruyor araba.Maşallah
maaşallah çok güzel olmuş .İlk anlattığınız Şahininde fotolarını görsek süper olur. Ayrıca bu konu kesinlikle proje araçlar klasörüne taşınmalı...
Saygılar...
Stickler olmadan mümkünse orijinal dış ekipmanlarıyla detaylı fotoğraflar çekin. Ben Ankara'da olsam ya da Siz Mersin'de filan olsanız uğraşırdım seve seve...
Aracın her vidasında, parçasında el emeğiniz olması çok başka güzeldir.
41 kez maşallah çok güzel olmuş, Allah kaza bela göstermesin.
basınç nedir ?
Vayy be tek kelimeyle harika bişey olmuş Allah tabanının düz bastırsın maşallah..
teşekkurler , mirafiori rally ruhu kazandırmak için yapıştırdık yazıları birazda değişiklik olsun diye biraz bindikden sonra sökücem
işte o araba :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...-14-turbo.html
arabanın %95 i bitti tam olarak eksikleri tamamlandıkdan sonra güzel fotolar geliyor teşekkürler...
1.6 bar
allah kaza bela vermesin maşallahı var tebrikler
maşallah gerçekten crazy