Maşallah 2 aracada , beyaz fiestayı görüyorum habire , ön lipi sürte sürte geziyo :D çok şık duruyordu özellik üstündeki orjinal jantlarla.
Printable View
Maşallah 2 aracada , beyaz fiestayı görüyorum habire , ön lipi sürte sürte geziyo :D çok şık duruyordu özellik üstündeki orjinal jantlarla.
Allah kaza bela vermesin maşallah... çiçek
maşallah iki aracada. beyazın eski fotolarını hatırlıyorum bi hayli değişmiş mod anlayışı :) çok da güzel olmuş. jantları servis mi getirdi ? replika mı ?
Oz lar çakılmış olay bitmiş Maşallh on numara arac allh kaza bela vermesin ..
maş. sizin araca yolda denk gelıyorum geçende aydın üni. oralarda duruyodu :) Bob'lada beraberde çok yakışıklı çıkmışlar maş. :)
cok guzel masallah allah kaza bela vermesın :)
Ben aydın ünide okuyorum aracım hep dışarda park halinde olur.Pek otoparka çekmem.
Beyaz aracın jantları servisten alınma.2-3 ay beklemişti sanırım.orjinal
Kış bitince aracı tekrar eski formuna kavuşturdum.Yaklaşık 3 cm daha indirdim.Düz yolda konfor arttı ama bozuk yollarda çok rahatsız edici...
http://img403.imageshack.us/img403/331/12629644.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Allh kazasiz belasiz bnmeyi nasip etsin araba gercekten on numara Olmus ama serite ayrica bittim :) Bnde o tarz birsey istyrm ..
Arkası kalkıkken araba dahamı güzel oluyo sadece banamı öyle geldi bilmiyorum ama Fiesta çok hoşuma gitti maşallah çok güzel araç.
Ahh su sportu görünce ralli versiyonları olan R2 lerle s2000 leri geliyor aklıma :D
Maşallah allah kaza bela göstermesin :) Beyazda cok güzel sizin aracınızda ikisinede nazar değmesin :)
Yaz modunda araç çok yakışıklı olmuş ama arkası sanki 1-2cm yüksek olsa daha güzel olacak. Çamurluk aralarına bakınca arka daha düşük gibi geldi bana...