rengi çok güzel ya maşallah
Printable View
rengi çok güzel ya maşallah
walla aldıgımız gunden berı yaktıgımz benzının hesabı yok acık solemek gerekırse gece eve cıktıgımzda bile aklımız arabada kalıyor..fanatık bı japoncu olarak polodan bu tadı alacagımı hıc dusunmezdım..cıddı yuruyor..bi arkadsımzn 106 gti i ile denedık hem drag hem roll..gti duz boru fıltre ve egzozdan ibaret bızım aracımız full stock..arada bayagı fark wardı zaten arkadsta daha fazla denemenın anlamı yok dedı saolsun..klasmanımız ne olur acaba bılmek ıstıyorm..onumuzdekı gunlerde sozlestıgımız arkadslar war rs ve vteclerle deneyecegız bakalım sonuc ne olacak? bu konuda bılgısı olan arkdslar warsa paylasrsa sevnırım..
başaksehirde 1 2 kez yolda gördüm masallah çok güzel kazasız belasız inş...
polo ya en çok yakışan renk kırmızı zaten.masallah güzel araç ;)
Maşllah guzel araba ama bence fazla modifiye etmeyın GTi lığı kalmaz.Cam filmi app plaka egzoz yazılım en fazla..
Polo GTI için fabrika yapılacakların hepsini yapmış ellenirse bence bozulur...
İleride kıymetli bir araç olacağı kesin DSG olmayanı var mı acaba ?
1.4 TSI larda yazılımla 211 hp'ye sakın çıkarmayın çat diye makine kırılıyor... :( 180 hp o araca hayli hayli yeter...
Türkiye'de birçok Scirocco motoru bundan dolayı kırdı ve değişti. :( bilgilerinize
Maşallah çok canlı ve çok tatlı:)kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..
Kazasiz belasiz gunlerde kullanmani dilerim. Ben gectigimiz Pazar gunu 2010 Fiesta'mla takla atarak pert ettim. Su an islemlerim devam ediyor. Ancak kesin perte cikacak. O yuzden araba bakiyordum ve bir arkadasim Polo'ya da bak dedi. VW sitesine girdim ve ne goreyim Polo GTI tam da aradigim arac :) kaskodan gelecek paranin uzerine kredi cekip almayi planliyorum. Senden ricam aracin surus dinamiklerinden biraz bahseder misin? Konfor beklemiyorum ancak yine de kullanicisi oldugun icin izlenimin nedir. Bir de arabam.com testinde frenlerin yetersiz kaldigindan bahsetmisler bu konuda da bilgi verebilirsen cok memnun olurum. Degerli fikirlerin icin simdiden tesekkurler.
Frenlerini beğenmiyorlardı sahir. Sizce nasıl frenleri ?
maşallah ya kırmızıda cok delı durmus kazasız belasız
tam olarak ızah edebılcekmıyım bılmıyorm ama polodan bekledıgımın cok cok ustunde bı surus dınmagı ıle karsı karsıya kaldım..konfor beklemıyorm dıyorsun ama bence sende eger Allah kısmet eder de alırsın bekledıgınn ustunde bı konfor yasayacksın..frenlere gelınce 500 km gazladık ama frenlerden yana da bı sıkıntım olmadı..az once aractan ındım cıddı anlamda gazladım kısa surelı ve uzun surelı olmak uzere sol onden ses gelıyordu acaba frenden mı dıye yuklendım ama gayet ıyı..bu arada cok gecmıs olsun umarım sızde bısey yoktur.
Maşallah çok canlı :) Allah kaza bela vermesin =)
bi türlü istediğim kombinasyondan bulamadım:) maşallah çok güzel