Arkadaşlar çok teşekkür ederim..:)Amin Allah kimseye kaza bela vermesin. Daha iyileri sizilerin olur inşallah..Arabayı alçaltmak için; şuan iski yüzünden yerler ırak gibi.Yeni asfalt yapılınca artık. :)
Printable View
Arkadaşlar çok teşekkür ederim..:)Amin Allah kimseye kaza bela vermesin. Daha iyileri sizilerin olur inşallah..Arabayı alçaltmak için; şuan iski yüzünden yerler ırak gibi.Yeni asfalt yapılınca artık. :)
maşallah kazasız belasız kardeşş
ahh ahhh amerikaya getirmezlerki bole guzel renkleri de alalim. gule gule kullan.
Maşallah kazasız belasız
kazasz belasız
güzel renk
Maşallah Serkan, özellikle rengi çok güzel..
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Renk konusunda walla hep siyah baktım ama bulamadım :) Ta ki vazgeçicektim bunu aldım iyikide bu rengi almışım :) İçinin bej olması çok hoşuma gidiyor..
Süper bir renk ... Kazasız belasız kullan.
Çarşamba gününden sonra 0 km Black bir S2000 ile aranıza katılıyorum .
Görüşmek ,tanışmak üzere sevgiler.
Tolga
tanışalım kardeş ayıpsın:D:D:D buarada araba harika...
Maşallah. Kazasız belasız .
Maaşallah Serkan süper süper :)
bugün yakından gördüm gerçekten çok güzel Allah kaza bela vermesin ama yüksek duruyo :D
kazasız belasız çok şık aracın..
Teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
Yükseklik konusunda maalesef ıski amcalar yolları ırağa çevirdi...Onlara saygılarımı sunuyorum :D
çok şık canlı dahada hoş kazasız belasız günlerde kullan :)
Teşekkürler Kaya sağolasın amin :) Nice Lotuslu günlere :)
saolasın bugün azda olsa bindim ya anılarım canlandı hoşuma gitti zaten adamı unutup yanladım biraz duralım artık dedi :) teşşekkürler temenni için..
birdaha ki org da senide görücez inşallah pistde :)
S4S güzel walla :)
Bir dahaki sefer olur kısmet organizasyon olursa müsaitsek neden olmasın :) Bugün keşke girseydim tek Honda olucaktım :)
yazmayı unutmuşum kardeş pardon:)
maşallah kazasız belasız rengi süper dostum.:)inşallah yakından görmek nasip olur kardeş:)