Eline sağlık güzel olmuş hiç üşenmemişin helal olsun :)
Ama uğraştığına değmiş be
Printable View
Eline sağlık güzel olmuş hiç üşenmemişin helal olsun :)
Ama uğraştığına değmiş be
maşallah çiçek gibi olmuş...
hayirli olsun, allah kaza bela gostermesin. isciligin de bayagi iyiymis tebrikler :)
Harbiden emek vermişsin ama çiçek gibi olmuş :) Kazasız belasız kullanman dileğiyle abi
maşallah çok güzel, aynısının otomatik sunrooflusundan bende aldım:)
benimkide pembe:)
Herkese tesekkur ederım:)
bu ne ya hayvan bağlasan durmazmış valla :D nasıl binmiş bu adamlar buna böyle hayret arkadaş, eline sağlık ne kadar uğraştığını tahmin ediyorum ben temiz arabayla bile en az 4 saat harcarken buna az bile zaman ayırmışsın en azından içine sinerek biniceksin ;)
yuh ne beslıyolarmıs arabada ? :S
emegıne saglık cok guzel olmus. pekı bu kırlı yuzeyler ıcın temızleyıcı kımyasal yada bez fılan ne kullandın ? göğüs ve plastık parcalar ıcın soruyorum ?
Atas vınet aldım 75o ml bı arabaya yettı ınanmıcaksın ama mılelt 1ayda bıtırır benım 1 gunde bıttı
gelelım temızlıge soktugum plastık parcaları temız suda ılk once yıkadım sonra bı kenara koydum aracın ılk once arka bagajı yıkadım cunku resmen *** cukuru gıbydı hep yapıskan pıslıkler doluydu sonra taban halısını kosla halı sampuanıyla yıkadım konsolları sokerken gercekten ırenc seylerle karsılastım arac 2enedır yatmıs ve coluk cocuk oyuncagı coktu ve ırenc ırenc solucan pıslıklerı neyse taban halısınıda dezenfekte ettım ben en ınce koselere kadar fırca kullandım atas vınet artı fırca hıcbır pıs yer bırakmadım bagaj konsol heryere fırcayla temızlık yaptım
ellerine sağlık gökan çiçek gibi olmuş.. ;)
saol kardesım:)
Ne zaman tune edilmeye başlanıyor araç :)
gti dan sonra bende ek'ya tekrar dönüş yapıcam ep3 typer direksiyonu aldım son olarak arabayı almadan parçaları alıyorum :D:D
hahahaaa bu temizlik işi bna biyerden tanıdık geliyoo :D:D:D sebebi ne bliyomusun bende sende bayandan aldık karılar bakamıyo arabalara pislik içinde yüzüyo ben söktüğümde o elfireninn ordan nelerçıktı neler :D
tesekkurler bugra :D senden görduk detaılıngı
varmı degısıklık gökan :)
maşallahh diri duruyor.. kazasız belasız.
Gökhan'ım ellerine sağlık.
Çok güzel olmuş, vinet'i bende deneyeceğim.
Eline sağlık kanka güzel olmuş. Tak su coil + jantlarıda foto çekelim.
bu vinet denen temizleyiciyi nerde bulabiliriz?
ben ıstanbuldan getrttm ızmırde yok
Maşallah, kazasız belasız.. aga güzel bi araç bulmuşsun walla..
tesekkurler tugracım:)
hayırlı olsun bi pasta polish iyi gelir :)
tertemiz olmuş maşallah abi
bu araba senden alınır gökhan maşallah tertemiz olacak :D
arkadaş temızledıkte sımdı ındım asagı torpıdo kapagının altında klımamı fan pervanesının orayı soktum sokmemle agzıma yaprak pıslık nevarsa gırdı taban halısının altı leş arabada toz çok uzun sure yatmış araba cok kırlı temızledım bı sefer ama o kırlerı gordukten sonra bırdaha temızlıcem bazı parcaları sokmedım ama sokucem onlarıda:D
Masallah temizlik guzel
Olmus e
Emegine zaglik
Maşallah, kazasız belasız tertemiz makina ....
Gökhan maşallah çok düzgün bir araç almışsın.. Denizlide ki plakası ne idi acaba? 2tane var böyle kırmızı 99 bayanın kullandıgı. Hangisini aldın merak ettim. 34 Lov olan mıdır?
Hayırlısı olsun tekrar ;)
kocaman egsoz kafasını normal bı boruyla değiştirdm. o kazık kafadan kurtuldum:)
birde arka bagaj logosunu mat siyah boyadım:)cumaya motor temizliği var:)
http://img545.imageshack.us/img545/103/sdc12070.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img263.imageshack.us/img263/2152/sdc12072k.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Hayırlı olsun ben gelene kadar baya değişir :)