maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
Printable View
maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
masallah kazasız belasız :)
Bu basıklık ile yüksek hızlara çıkabiliyor musunuz? 200+ hızlarda bir sekme - sürtme durumu çok tehlikeli olur da o yüzden soruyorum.
masallah guzel duruyor
maşallah araçı görmüştüm trabzonda ;)
güzel olmuş maşallah .neden bazı arac sahibleri araçlarını gösterirken aynı model başka araçlara laf atarlar anlamadım. kimse kimsenin vti sini bilmez
araca maşallah, kazasız, belasız, dikiz aynasından çekilen poz on numara :icon_tup:
Trabzon' un yolları bi istanbul' a göre paris yalnız. sahil yolu her yere yeter zaten :) yalnız aracı hiç görmedim ilginç, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
basıklığı tam kıvamında Maşallah :)
Sahil yolundan sıkıntımız yok atlamalarda sürtme olabiliyor.İç yollar ve mahalle araları baya bozuk (mayın tarlası) :) Hele sanayi..... adamın hiç gidesi gelmiyor :) Bazı yerler çok bozuk gerçekten..
Teşekkürler araba su an değişiklikde farları değişiyoruz panjur falan.. Çıksın dahada basacaz :icon_tup:
Kardes bi Zorlu Grandin onunden gecmeyi denesene :) ben parke taslarini supuruyordum sende ne olur bilemem :) tanjatta 2-3 yaptigini dusunemiyorum ' cadde ' cafeye sevgiler hesabi :) masALLAH ..
Maşallah Kazasız Belasız Ama Orjinal Jdm Far Takılırsa Daha İyi Durucak.. Arka Stoplar Orjinal Daha İyi Hatcback De Tekrar Maşallah..
allah hata kaza vermesın masallahhhhh... her gencın hayallerınden =)
Ön lastiklerin ebatı kaç acaba?
205 50 15 gibi geldi gözüme?
maşallah çok hoş duruyor kazasız belasız :)
Trabzon'a da bu yakışırdı :) Maşallah çok güzel araç :)
kötü yerler var ama istanbula göre yine çok iyi yollar bence. ben kendime güzergahlar belirledim, bilmediğim yollara hayatta girmem :D aslında o kadar değildi, büyük sanayiyi iyice bozmuşlar bazı kısımlarından normal arabalar bile geçemez. parke taş yetiyo zaten, mahvediyo araçları. bize en güzeli sahil yolu
mahş ciğerli vti'a kazasız belasız:icon_tup:
araç gayet güzel ama bu kadar basıklıkta bence yakışmıyor gibi.. Kazasız sürüşler.. :)
vti sevmezdim ama bu mükemmel görünüyor, kazasız belasız.
farlar hariç aracın maşallahı var
maşallahı var kazasız belasız
Maşalla araç güzel. Farlar hoşuma gitmedi. Çeki demiri olmasa daha güzel durabilir. Arabanın ön tarafı gereğinden fazla düşmüş gibi ne biliyim jant çok içerde kalmış. Kazasız belasız.
kardeş aracın çok güzel otobanda radar çok diyorlar aman dikkat :)
Maşallah. Kazasız belasız.
araca maşallah
maşallah kazasız belasız
Maşallah Çok Güzel Duruyor...