tesekkur ederım genclık:) sınan daha ıyılerı senın olsun kardesım:D
Printable View
tesekkur ederım genclık:) sınan daha ıyılerı senın olsun kardesım:D
kazasız belasız 2side güsel ama vti çok karizmatik duruyor
allah razı olsun kardesım sonunda su lanet saxo2 nın yanında benım arabamıda begenen bırı cıktı:)
çoktan değiştik serkancım resimler eski :)
lem fotoraf makinası istedinizde vermedikmi bu resimler ne iirenç ama saxo yine süper çıkmış :) öbür araba ne karanlık olan bilemedm markasını acaip bişe tööbestafurullah. yannız o kara cantları bildim tanıdık geldi bana :)
yok yok bu kadar olmaz tunay kardeşim arabasının maşallahı var yaa honda ne de olsa ayrıca vtı bıde gıdıyo kı canavar gibi kazasız balasız bın tunaycımm japon herzaman eyidirr :D:D
120 beygiri geçemeyene 160 beygir denirmi diip bi tartışma başlatiim bayadır sakin gidiyoz :))))
kaancım saolasın...walla bu manyagın arabası dısında her 120 lık ve 160 lık la gonul rahatlıgıyla denerım ahmet abı:) ama ah benım akılsız kafam ya nerden tutturdum bu arabayı alalım dıe alacaktık o mıs gıbı temızler temızı vtecı...:D
maşallah kazasız belasız ikiside süper.
civic baya inmiş sürtmüyormu davlunbaza?
kazasz belasz güzeller..
öyle tabi maksat eğlenmek, tünayın arabasıda benim arabam, benimkide onun arabası sayılır zaten birlikte aldık 2sinide :)
bu arada tünayın arabasıda gayet güzel gidiyor özellikle 15" jantlarla baya kafa kafaya yürüyoruz, 120-160 muhabbetine gelince saxonun paşaoğlu dynoda 140hp veren kağıdı var egsozsuz, tünayın arabasıda burada yük tipi dynoda 163hp verdi +vafc den ayar yaptık şu an tahminen 165-166hp vereceğine inanıyorum,
çok ayıp b.k demişim adminler silmiş:D
3 hp mı verıo egsoz:)
bide son surat deneyın bakalım tunay nası olcak.. gerçi ty nınde baya iyidir son hızı ama bellı olmaz...
yok vteci geçemez son süratte gerçi sedanla hatcback arasında 7-8 kmlik son sürat farkı vardı galiba
ben sedanı geçememiştim
son süratta vti lar baya başarılır. 1.6 beyinliler ile standart kesicililer arasında kaç km oynuyo son hızda ?
wallaha bız yasamayı sevıyoruz ya denemekerde ben 4 u bıle bıtırmeden bırakıyoruz...yeter zaten yaw ne gerek war...
yeterda kendımıze eğlenıoruz iştee :D:D
ehehe;):)....
kesiciye girmediğini son viteste bilmiyordum. peki görülen son hız ve devir nedir acaba şanzımanı oynanmamış bir araçta.
5. vitesteki orj. VTi ın hızları
241 km/h @ 8000 rpm
247 km/h @ 8200 rpm
253 km/h @ 8400 rpm
bunlar kadran degerlerı demı?
hayır Tünay, bunlar şanzımanın izin verdiği reel değerler.. kadranda hem devir saati hem de km saati oynama yapacaktır.
http://www.da-motorsport.com/teknik/makale5/makale5.htm Da-motorsportun bu sayfasından "vitesler.xls" dosyasını indirdiğinizde bu hesaplamaları otomatikmen yapabilirsiniz..
wallaha ıyımıs yaw saolasın da nerde onu yapacak guc...:)
maalesef soner o verılerde hata var gibi.. devir saatı hatalarını vs bılmıorum ama muratın kadranda görulduğu uzere 8200 d de kadranda 240 km yapıyor arac..
gene o devir cıvarında 245 yapan arkadasımda oldu..
http://www.youtube.com/watch?v=pJ-_yD_bTM8